„Adrenalino“ herojus – britų BMX legenda H. Main

„Sportininkų lygis šiose varžybose – neįtikėtinas! Jau pernai jie darė išprotėjusius triukus, o šiemet visko dvigubai daugiau ir sudėtingiau“, – pasakoja ekstremalaus sporto gerbėjas, laidos „Adrenalinas“ vedėjas Mindaugas Ponomariovas. Pirmųjų ką tik Taline įvykusių didžiausių Baltijos šalyse ir vienų didžiausių Europoje riedlenčių ir BMX dviračių varžybų „Simple Session“ įspūdingiausios akimirkos kaip ant delno – jau šį sekmadienį.

Laidoje žiūrovai išgirs mūsų interviu su pasaulinio lygio atletais – Harry Mainu, Kyle‘u Baldocku ir Timu Zomu.<br>TV6
Laidoje žiūrovai išgirs mūsų interviu su pasaulinio lygio atletais – Harry Mainu, Kyle‘u Baldocku ir Timu Zomu.<br>TV6
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 22, 2013, 10:23 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 12:43 PM

Tai pirmosios tokio didelio masto varžybos po žiemos. Į jas susirenka daugiau nei du šimtai sportininkų iš daugiau negu trijų dešimčių pasaulio šalių. Visi jie pasiruošę parodyti, kaip patobulėjo per šaltąjį sezoną.

„Laidoje žiūrovai išgirs mūsų interviu su pasaulinio lygio atletais – Harry Mainu, Kyle‘u Baldocku ir Timu Zomu. Visi jie mūsų kūrybinę grupę stebino savo čempioniška pasaulėžiūra, užsispyrimu, atkaklumu. Tiesa, kartu jie labai paprasti vaikinai. Tokie, kokius galima sutikti gatvėje“, – sako M. Ponomariovas.

„Sekmadienį „Adrenaline“ parodysime nedidelę varžybų atkarpą, o jau balandį TV6 žiūrovų laukia visa laida apie „Simple Session“ ir čempionišką mąstyseną“, – žada Mindaugas.

Taip pat laidoje – šonaslydžio pavojai, atsakomybė ir tinkamos jam vietos. Ką apie tai mano policijos pareigūnai? O kokia Vilniaus mero Artūro Zuoko nuomonė? Ką jis pažadės sostinės šonaslydininkams?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.