Netramdomi paaugliai muša ne tik savo bendraamžius, bet ir jų tėvus

Mergaitė nusižudė neapsikentusi bendraamžių patyčių. Paaugliai sumušė net terorizuojamos merginos motiną. Tokių istorijų išgirsime „Lietuvos ryto“ TV laidoje „Nuoga tiesa“, kurią veda Rūta Janutienė.

Apie mokykloje patiriamas žiaurias patyčias daug vaikų vengia kalbėti.<br>M.Patašiaus nuotr.
Apie mokykloje patiriamas žiaurias patyčias daug vaikų vengia kalbėti.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 27, 2013, 9:54 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 6:34 AM

Bendraamžių į savižudybę pastūmėtos mergaitės motina susitiko akis į akį su savo dukters skriaudike. Šią šokiruojančią akistatą išvys laidos žiūrovai.

Žurnalistės R. Janutienės vedamos laidos svečiai atvirai papasakos, kaip ūgtelėję vaikai netramdomi muša ne tik savo bendraamžius, bet ir jų tėvus.

Antruoju laidos vedėju šįvakar taps portalo lrytas.lt vyriausiasis redaktorius ir politikos apžvalgininkas Liudas Dapkus. Jis įsitikinęs, kad Lietuvoje gyventi ateityje bus dar nesaugiau.

„Užaugo valkatų ir vargšų vaikų karta, kuri pasirengusi padaryti bet ką, kad atkreiptų į save dėmesį, kad jos bijotų. Dabar jie muša tokius kaip jie, bet reikia dar truputėlio laiko ir raumenų, kad pradėtų mušti didesnius“, – sako L. Dapkus.

Diskusijoje dalyvaus švietimo ir mokslo ministras Dainius Pavalkis, pedagogė ir verslininkė Eirida Daukšienė, bjauriuoju ančiuku paauglystėje vadinta gražuolė Neringa Šiaudikytė, patyčių patyręs stilistas Mantas Petruškevičius.

„Lietuvos ryto“ TV, 18 val. 45 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.