„Paslapčių namai“: šou paliko Viktorija, paaiškėjo jos kriminalinė paslaptis

Kol daugelis televizijos žiūrovų dažo kiaušinius ir ruošiasi Velykų šventei, „Paslapčių namuose“ tvyro įtampa. Šeštadienio vakarą ant karštojo realybės šou suolelio sėdo du, stipriausiais šou nariais tituluojami, dalyviai – gražuolis Gintautas ir paslaptingoji Viktorija.

"Buvau įtariama dėl tėvo mirties“, - prisipažino "Paslačių namų" lyderė Viktorija.<br>TV3
"Buvau įtariama dėl tėvo mirties“, - prisipažino "Paslačių namų" lyderė Viktorija.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 31, 2013, 10:58 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 1:14 AM

Abu lyderiai, abu pasitikintys savimi, abu norintys laimėti. Tačiau galiausiai vienam iš jų teko atsisveikinti ir palikti Gariūnų verslo centre įsikūrusius laikinus namus.

„Nežinau, kas geriau – ar grįžti pas tuos, kurie tavęs nelaukia, ar tuos – kurie pasiilgo“, – dar laidos pradžioje kalbėjo Gintautas. Tuo tarpu Viktorija buvo konkretesnė. Agituodama televizijos žiūrovus balsuoti už ją, ji išvedė magiško trejeto teoriją, patikindama, kad jai šis skaičius – laimingas. Trečią kartą ant iškritimo ribos laviruojanti psichologė užsiminė, kad ji nė neketina pasiduoti, todėl darys viską, kad jai pavyktų nugalėti.

Viktorijos dalyvavimas „Paslapčių namuose“ nuo pat pirmos laidos abipus ekranų kelia nemažai šurmulio. Vieni jos bijo, kiti nemėgsta, treti – palaiko. Tačiau visi vieningai sutaria – ji šiame projekte neeilinė ir yra akivaizdi lyderė. Ji taip pat jau spėjo „uždirbti“ ir daugiausia pinigų, o praėjusią savaitę atspėjusi savo didžiausio priešo Andriaus paslaptį ji savo lagaminėlį papildė ir jo turėtais pinigais. Paskelbus balsavimo rezultatus, „balsas“ Viktorijai ir Gintautui pateikė staigmeną – nežinodami žiūrovų verdikto jie tarpusavyje turėjo nuspręsti ar namo važiuos vienas iš jų, ar abu grįš į projektą. Antruoju atveju laimėjusiojo balsai būtų atitekę pralaimėjusiam ir būtų pridėti prie jo balsų, jei kitą savaitę jis vėl bus paskelbtas iškeldintinamuoju.

Tačiau realybės šou dalyviai nusprendė, jog vis dėlto su vienu nariu teks atsisveikinti. Rodos, viso projekto metu savimi užtikrinta Viktorija nusprendė rizikuoti ir šis sprendimas buvo lemtingas – ji paliko paslapčių namus.

Jai teko atskleisti savo paslaptį. „Formuluotė yra tokia. Aš buvau įtariama dėl tėvo mirties“, - prisipažino ji, tačiau plačiau komentuoti nepanoro. „Jeigu esu čia, vadinasi aišku, kaip viskas išsisprendė“, - diplomatiškai atsakė ji.

Su savimi projekto dalyvė išsinešė apie 14 tūkst. litų.

Gintauto sugrįžimas daugeliui dalyvių sukėlė didelį džiaugsmą - jie tikino atsisveikinę su stipriausia ir sunkiausiai nuspėjama realybės šou nare.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?