Lietuviškąja Rihanna vadinamą Avgustiną dėl elgesio „Paslapčių namuose“ paliko vaikinas?

Egzotiško gymio brazilo ir baltarusės dukra, su superžvaigžde Rihanna nuolat lyginama TV3 realybės šou „Paslapčių namai“ dalyvė Avgustina tiesiog negali likti nepastebėta. Merginos išvaizda kursto aistras ne tik paslaptingųjų namų stipriosios lyties atstovams, bet ir spėjo apsukti galvas realybės šou stebintiems televizijos žiūrovams.

Lietuviškąja Rihanna vadinamą Avgustiną dėl elgesio „Paslapčių namuose“ paliko vaikinas?<br>TV3
Lietuviškąja Rihanna vadinamą Avgustiną dėl elgesio „Paslapčių namuose“ paliko vaikinas?<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 3, 2013, 4:55 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 9:49 PM

Nuo šiol apkalbų centre – ne tik Avgustina, bet ir „Paslapčių namų“ dalyvis Vytautas. Naktys vienoje lovoje, meilikavimas vieno kitam, glaustymasis, nuolatiniai pašnekesiai susiglaudus ir abiejų spindinčios akys tiek konkurentams, tiek žiūrovams pasako daug.

Anapus „Paslapčių namų“ sienų likusios Avgustinos draugės tikina, kad už tokį elgesį, demonstruojamą realybės šou, ją jau paliko iki šiol namie laukęs vaikinas Edvinas. Iš jo draugų net pasipylė Vytautui adresuoti laiškai. „Prašome duoti Vytautui guminę lėlę, kad nebekištų rankų prie Avgustinos“, – kaip tik tokia pagrindinė į „Paslapčių namus“ plaukiančių laiškų mintis.

Nors Avgustinos draugės sutartinai tvirtina, kad neapsikentęs draugų patyčių dėl merginos elgesio televizijos eteryje, mylimasis ją jau palikęs, pats Edvinas šių gandų nepatvirtina. „Džiaugiuosi, kad mano tėvai – ne Lietuvoje ir to nemato, nes man būtų gėda“, – Avgustinos draugo Edvino žodžius perpasakoja merginos. Tuo tarpu pats Edvinas reaguoja tolerantiškai ir prisipažįsta, jog vis dėlto supranta, palaiko ir laukia grįžtančios savo merginos: „Aš pats nežinau, kaip ten būdamas elgčiausi. Juk reikia prie kažko šlietis, norisi prisiglausti. Avgustina nieko blogo ten nepadarė. Neturiu net minčių jos palikti dėl to, kas vyksta realybės šou.“

Vis didėjančios aistros po paleistų į darbą „Paslapčių namų“ vaikinų kumščių ir naujos intrigos – jau šį trečiadienio vakarą per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.