Bylas narplioja britų detektyvės

Angliško detektyvo gerbėjų laukia susitikimas su naujomis herojėmis. Dvi žavios Mančesterio detektyvės pinklius nusikaltimus narplioja ne prasčiau nei Šerlokas Homsas.

Daugiau nuotraukų (1)

Vykintė Budrytė ("Lietuvos rytas")

Apr 4, 2013, 7:04 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 8:06 PM

Šįvakar „Lietuvos ryto“ TV pradeda rodyti serialą „Mančesterio detektyvės“ („Scott & Bailey“), kuriame bus daug kandaus humoro, painių žmogžudysčių, meilės dramų, lengvų pokalbių prie vyno taurės bare ir rimtų klausimų sprendimo Mančesterio policijos nuovados moterų tualete.

Mat detektyvės Reičelė ir Dženetė sprendžią ne tik nusikaltimų mįsles, bet ir asmeninio gyvenimo problemas.

Reičelė (Suranne Jones) - energinga, gudri tyrėja, bet šiek tiek chaotiška, gal net karštakošė. Retsykiais ji mėgsta išlenkti taurelę ir galbūt per daug rizikuoja tiek darbe, tiek asmeniniame gyvenime.

Tačiau jaunos moters intuicija puikiai padeda tiriant nusikaltimus, nors jos viršininkei Džilei (Amelia Bullmore) atrodo priešingai.

Dženetė (Lesley Sharp) - sumani, diplomatiška, už kolegę labiau patyrusi moteris. Detektyve ji tapo norėdama išsiaiškinti, kas nužudė jos seserį.

Dženetė ištekėjusi, augina dvi dukreles, tačiau jos santuoka primena patogų susitarimą su vyru. Šeimyninis gyvenimas moteriai nuobodus, užtat ji gauna dėmesio iš ją įsimylėjusio kolegos. Susidaro įspūdis, kad ji kur kas geresnė policininkė nei motina ar žmona.

Detektyvės susiduria su įvairaus plauko apgavikais, sukčiais ir nusikaltėliais, bet visada laikosi išvien. Skirtingo charakterio moterims kasdien tenka aiškintis žiaurius nusikaltimus, įvykdytus iš meilės, sielvarto ir keršto.

Šie jausmai puikiai pažįstami ir pačioms detektyvėms.

Serialas prasideda scena prabangiame restorane. Reičelė tikisi, kad jai netrukus pasipirš mylimasis, su kuriuo ji susitikinėja jau dvejus metus. Tiesa, jis vedęs, turi vaikų ir gyvena dideliame gražiame name. Bet vyras ne tik nepaprašo jos rankos, bet netikėtai ją palieka.

Reičelė įširsta, tačiau asmeninę dramą tenka trumpam pamiršti - ką tik rastas nėščios paauglės lavonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.