Tiesioginiame „Paslapčių namų“ savaitės finale – piršlybos

Realybės šou „Paslapčių namai“ nuo pasaulio atskirti vienuolika dalyvių nė nenujaučia, jog už lango dar žiema, mat paslaptinguose namuose – tikrų tikriausias pavasaris. Prireikė vos penkių savaičių, kad vienas iš dalyvių išdrįstų pripažinti ne tik sau, bet ir visai Lietuvai: „Nebėra ko delsti – reikia pasipiršti anapus ekrano likusiai antrai pusei!“

S. Ubronavičius neatskleidė, kuris iš vaikinų pasipirš mylimajai.<br>TV3
S. Ubronavičius neatskleidė, kuris iš vaikinų pasipirš mylimajai.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 5, 2013, 11:30 AM, atnaujinta Mar 8, 2018, 7:35 PM

Toks romantiškų jausmų proveržis ir prašymas leisti viešai pasipiršti savo mylimam žmogui sukėlė ant kojų visą realybės šou kuriančią prodiuserinę kompaniją „TV Manija“.

„Pirmą kartą mano karjeroje ir apskritai Lietuvos realybės šou istorijoje žmogus, vos mėnesį gyvendamas šou, suskumba pasipiršti savo mylimajai, laukiančiai anapus ekranų. Tai bus milžiniška staigmena jai, nes mergina apie sumanymą nenutuokia“, – intriguoja prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Būsimas jaunikis neturi jokio sąlyčio su realiu pasauliu, todėl sužadėtuvių žiedą išrinko jam artimas žmogus. „Neišduosiu kas jis – draugas, brolis ar giminaitis. Jis siuntė į „Paslapčių namus“ nuotraukas su žiedais, klausdamas, kuris būtų pats tinkamiausias šiai ypatingai progai“, – išduoda Samas.

Pasak prodiuserio, įdomiausia tai, kaip į tokią situaciją sureaguos žiūrovai – puls balsuoti už piršlybų iniciatorių ar atvirkščiai – stengsis kuo ilgiau dalyvį palikti šou, kad šis „užsidirbtų“ vestuvėms gliaudydamas konkurentų paslaptis.

„Paslapčių namai“ – realybės šou, kur įvykių seka pakinta bet kurią akimirką. Belieka reaguoti žaibiškai. Projekto taisyklės griežtai draudžia bet kokį sąlytį su aplinkiniu pasauliu, tačiau dėl šio kilnaus tikslo – sužadėtuvių – bus surastas būdas sumanymą įgyvendinti. Kaip tai nulems tolesnį dalyvio gyvenimą?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.