V. Lukjanovai nepatinka Barbės etiketė (video)

„KK2 penktadienis” žiūrovai pagaliau pamatys garsiąją ukrainietę Valeriją Lukjanovą, vadinamą gyva lėle Barbe. Dėl jos vizito LNK derėjosi kelis mėnesius.

V. Lukjanova tiki, kad tik gražiame kūne gali būti graži siela.<br>LNK
V. Lukjanova tiki, kad tik gražiame kūne gali būti graži siela.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

Vykintė Budrytė („Lietuvos rytas“)

Apr 5, 2013, 1:14 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 7:24 PM

Po pasaulį už solidžius honorarus keliaujanti ir savo išvaizda stebinanti ukrainietė V. Lukjanova tapo atsargi po šou laidos vienoje Turkijos televizijų. Studijoje moterį užsipuolė oponentai ir iš jos išsityčiojo. Viešnia negalėjo atsikirsti, mat replikos nebuvo verčiamos.

Todėl vienas pagrindinių Barbės reikalavimų buvo, kad viskas, kas kalbama studijoje, būtų išversta.

Filmavimas negalėjo trukti ilgiau nei šešias valandas, nes nuo lempų Barbei pavargsta akys, kurios buvo papuoštos milžiniškais žydrais lęšiais. Pertraukų metu Barbė nuolat pudravosi ir taisėsi makiažą.

– Kokia ji jums pačiai pasirodė? – pasiteiravau laidos „KK2 penktadienis” vedėjos Ugnės Skonsmanaitės.

– Susilaikysiu nuo asmeninių vertinimų, bet pokalbis su ja buvo intriguojantis. Valerija pasakojo, kad veda dvasios ugdymo kursus. Pati ji siekia tobulybės. Tačiau jai pirmiausia svarbu išorinis grožis. O kai žmogaus išorė tobula, tuomet ir viduje įsivyrauja dvasinė pilnatvė. Tokia filosofija ji vadovaujasi.

– Laidoje turėjote ne vieną svečią. Dalyvavo dainininkės Ingrida Kazlauskaitė, Natalija Bunkė, modelis ir „Mis Lietuva 2002” Vaida Grikšaitė-Česnauskienė, grupės „Naujosios pupytės” narės. Apie ką kalbėjotės?

– Mėginome nubrėžti ribas tarp grožio, natūralumo ir operacijų. Čia savo žodį tarė ir garsus plastikos chirurgas Gintaras Papečkys.

Diskutavome apie realaus gyvenimo ir įvaizdžio santykį. Kai kurie žmonės pastaruosius dalykus atskiria, o kiti visose gyvenimo srityse yra ištikimi savo įvaizdžiui. Tokia yra ir mūsų pašnekovė Valerija. Ji ir namuose, ir viešumoje yra vienoda.

– Ar jai patinka būti vadinamai Barbe?

– Anaiptol, ji nenori, kad žmonės ją taip vadintų, bet akivaizdaus panašumo juk nepaneigsi. Tačiau lėlė, pasak jos, visai kas kita. Ji įsitikinusi, kad lėlė sukurta kaip tobulo žmogaus forma.

– Ką jūs pati manote apie plastinę chirurgiją?

– Plastinė chirurgija – tikras medicinos stebuklas. Kaip ir kiekvienas sveikai mąstantis žmogus į tai žvelgiu teigiamai. Jei lieka randų po avarijos ar gamta ne viską duoda, turiu galvoje apsigimimus, arba jei vyresnio amžiaus moteris nori pagražinti kūną, kodėl gi tuo nepasinaudojus? Chirurgo ranka tokiu atveju tampa didele pagalba.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.