Virtuvės mitų griovėjai“ mokys paserviruoti stalą be jokių indų

Kaip namie pasigaminti lengvus, bet originalius ir gardžius valgius draugų šventėms ir smagiems susibūrimams? Ar įmanoma paruošti įspūdingą vakarienę vos už dešimt litų? Ar puikiam tortui gali užtekti vos penkių ingredientų? Šie iššūkiai niekada nebūna per dideli talentingų vyrukų trejetui – Alfui Ivanauskui, Ali Gadžijevui ir Martynui Praškevičiui.

Iššūkiai niekada nebūna per dideli talentingų vyrukų trejetui – Alfui Ivanauskui, Ali Gadžijevui ir Martynui Praškevičiui.<br>R. Daskevičius
Iššūkiai niekada nebūna per dideli talentingų vyrukų trejetui – Alfui Ivanauskui, Ali Gadžijevui ir Martynui Praškevičiui.<br>R. Daskevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-05 15:42, atnaujinta 2018-03-08 19:04

Išradingoji trijulė sekmadieniais pasakys ir kokie prieskoniai labiausiai dera prie makaronų, ir atskleis, kaip teturint dešimt laisvų minučių galima paruošti originalių užkandžių netikėtai užgriuvusiems svečiams. 

„Pirmoje sekmadienio laidoje ruošim lengvus, bet įdomius užkandžius, kurie itin tinkami draugų vakarėliams. Išduosime paslaptį, ką mes patys gaminam savo draugams ir kas slypi mūsų šaldytuvuose“, – užsimena A. Ivanauskas.

Norite sužinoti, kaip per dešimt minučių paruošti valgį, kuriuo galėtų mėgautis net dvidešimt penkių svečių kompanija? „Ne tik parodysime kaip tai įgyvendinti, bet ir atskleisime, kaip paserviruoti stalą be jokių indų!“ – kaip visada išradingus sprendimus žada A. Ivanauskas.

Nuo šio sekmadienio net septynis sekmadienius iš eilės laidoje „Virtuvės mitų griovėjai“ A. Ivanauskas, A. Gadžijevas ir M. Praškevičius rodys, kaip turint labai mažai laiko ir dar mažiau produktų, sukurti stebuklus virtuvėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.