„Paslapčių namus“ palikęs Andrius viešai pasipiršo savo mylimajai Viktorijai

Realybės šou „Paslapčių namai“ dalyviams kiekvienas šeštadienis – ypatinga diena. Tuomet du projekto dalyviai atsiduria ant išlikimo ribos ir varžosi, kuriam iš jų teks palikti Gariūnų verslo centre įkurtus namus. Šį kartą į kovą stojo du vaikinai - Vytautas ir Andrius.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 7, 2013, 12:01 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 5:18 PM

Susumavus televizijos žiūrovų balsus galiausiai paaiškėjo, kad projektą maždaug šimto balsų skirtumu paliko pastarasis. Dar anksčiau realybės šou dalyviai išsakė savo nuomonę ir teigė, kad šiame projekte labiau norėtų Andriaus draugijos. Tai matėsi ir iš jų reakcijos, kai Vytautas sugrįžo į „Paslapčių namus“.

Tuo tarpu projektą palikęs Andrius, panašu, nė kiek neliūdėjo. Išėjęs į „laisvę“ jis pirmiausia paklausė, kur jo mylimoji Viktorija. Tuomet priklausė ant kelių ir paprašė jos rankos. „Ar būsi mano vienintelė?“, – prieš kameras visų Lietuvos televizijos žiūrovų akivaizdoje paklausė „Paslapčių namų“ jis.

Ant scenos užlipusi mergina neslėpė susijaudinimo ir vos tvardė džiaugsmo ašaras. Galiausiai pora apsikabino ir Viktorija drebančiu balsu ištarė lemtingąjį „taip“.

Andriaus paslaptis, priešingai nei dar anksčiau iš projekto iškritusių dalyvių, jau buvo atskleista – jis buvo susižadėjęs su striptizo šokėja. Tačiau dabartinė jo mylimoji tikina apie tai nieko nežinojusi. „Mes susipažinome vasario 1-ąją, iškart kartu apsigyvenome, todėl nenuostabu, kad kai kurie jo gyvenimo įvykiai man tebėra nepažinta teritorija“, – dar anksčiau pasakojo Viktorija.

„Paslapčių namuose“ Andrius buvo vadinamas „lovelasu“. 30-meris niekuomet nevengė parodyti savo susižavėjimo priešingos lyties atstovėmis ir akivaizdžiai pats mėgavosi jų dėmesiu. „Paslapčių namuose“ jam neabejinga atrodė prieš dvi savaites projektą palikusi Indrė, kuri iškritusi atskleidė savo paslaptį – ji turi sužadėtinį japoną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.