I. Valinskienė ir D. Norvilas atidarys savo tango mokyklą

To televizijos žiūrovai per visą istoriją tikrai dar nematė. Tai, kad dainininkai ir laidų vedėjai Inga Valinskienė ir Deivis Norvilas yra puikus duetas BTV „Lietuvos muzikos legendose“, niekas neabejoja. Tačiau šį ketvirtadienį, Inga ir Deivis savo žiūrovams pateiks staigmeną – poroje sušoks nepakartojamą tango.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 11, 2013, 11:41 AM, atnaujinta Mar 8, 2018, 11:40 AM

„Daina įspūdinga, iki pilnos laimės trūko šokio. Ingos ir Deivio tango. Juk jūs galit? Net neabejoju, kad galit!“ – laidos vedėjus šokiui provokavo komisijos narė, parlamentarė Ona Valiukevičiūtė, vertinusi scenoje atliekamas naujas lietuviškos estrados pradininkų – Danieliaus Dolskio ir Antano Šabaniausko dainų versijas.

Inga ir Deivis pasiryžo išpildyti komisijos narės pageidavimą – o šokis išties buvo vertas milijono. Žiūrovai studijoje plojo ir juokėsi iki ašarų, Deivis kėlė Ingą, Inga kėlė Deivį... Nepaisant to, kad Deivis pasitempė nugarą ir abu šokėjai po įspūdingo pasirodymo vos gaudė kvapą, jie nusprendė atidaryti savo tango mokyklą. Pirmasis mokinių sąraše pasisiūlė būti legendinis dainininkas Viktoras Malinauskas tąvakar vertinęs pasirodymus.

„Lietuvos muzikos legendų“ komisijoje jau rytoj pamatysime ir muzikos prodiuserį Egmontą Bžeską, kuris, beje, paaugystėje sukaupė didžiulę D. Dolskio ir A. Šabaniausko vinilinių plokštelių kolekciją.

Juoko ašaros rytoj vakare žiūrovams riedės tikrai ne kartą. Lyg iš pasakos apie Buratiną nužengs ilgų vešlių plaukų ševeliūrą cilindru pridengęs Aleksandras Makejevas, priminsiantis legendinį personažą Karabasą Barabasą.

„Jaučiuosi kaip pasakoje apie Malviną“, − šyptels į mėlyną Ingos suknelę pažvelgęs Deivis. „Šalia manęs buvo daug Buratinų, tačiau Karabaso Barabaso dar tikrai niekada nemačiau“, − susižavėjimo neslėps Inga.

Humoristinį pasirodymą legendiniam vakarui paruošė Artūras Orlauskas ir Gintautas Kirkila-Klarkas, pateikę „Karišką vaizdelį“ pagal kareivį Šveiką, užburtas „Čigonės akių“ dainuos Aleksandras Dirmantas, grupė „Dar“ atliks himną lietuvaičių grožiui „Lietuvaite“, Renata ir Deivis skandins meilę „Palangos jūroj“, grupė „Kvinta“ dainuos legendinę „Rugiagėlės“, Žilvinas Žvagulis tiesiogine žodžio prasme užstrigs „stringuose“ dainuodamas dainą „Marytė mėlynakė“, Egidijus Sipavičius mos gražuolėms dainoje „Sudie, sudie“, o grupė „16 Hz“ kvies „Onyte, einam su manim pašokti“.

Linksmas prisiminimų ir naujų atradimų vakaras „Lietuvos muzikos legendose“ – jau šiandien per BTV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.