Nenugalimas Gintauto ginklas „Paslapčių namuose“ – aukos vaidmuo

Atsiskyrėlis, su niekuo nebendraujantis, nuolat melancholiškai nusiteikęs ir romus – tokį įvaizdį prisiėmė aktorių trupės įkūrėjas, dvidešimtmetį švenčiančios televizijos TV3 realybės šou „Paslapčių namai“ gyventojas Gintautas. „Tokiu elgesiu pelnysiu daugiau žiūrovų simpatijų“, – nevengia į kameras prisipažinti vis labiau į aukos vaidmenį įsijaučiantis gudruolis Gintautas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 17, 2013, 6:02 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 3:18 AM

Jau septintąją savaitę „Paslapčių namuose“ gyvenantis, namo gyventojų iškeldinimui nuolat įvardinamas Gintautas šį šeštadienį, balandžio 20-ąją, jau trečią kartą kovos dėl išlikimo, siekdamas tęsti žaidimą dėl daugiau kaip 100 000 litų. Gintautas įsitikinęs, kad turi didžiulį žiūrovų palaikymą, nes, pasak jo, auką nori ginti visi.

„Aš sąmoningai pasirinkau aukos vaidmenį – tai pasiteisina. Toks mano elgesys – tai būdas išsiskirti iš dalyvių. Parodyti, kad esu kitoks“, – vieninteliam Balsui išpažinčių kambaryje savo žaidimo strategiją išsako Gintautas.

Atsiribojimas nuo aplinkinių, knyga rankose, apsimetant ją skaitant, ir svetimų pokalbių klausymasis tapo kasdieniais Gintauto ritualais paslaptinguosiuose namuose, kai tarp likusio dalyvių devintuko kunkuliuoja gyvenimiškos aistros. Praėjusį šeštadienį Balsui panaikinus bendrą Gintauto ir Lauros paslaptį, o Gintautui automatiškai netekus „informatorės“, – vaikinas keičia taktiką. Ar jam pavyks pasiekti finišo tiesiąją? Ar vaidmuo jam neatsibos? Gintauto paveikslas ir elgesio motyvai bus atskleisti „Paslapčių namuose“ jau šį vakarą per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.