„Chorų karus“ palikę benamiai nesulaukia kvietimų koncertuoti

Iš „Chorų karų“ (TV3) iškritę kolektyvai be veiklos nelieka — juos užplūsta pasiūlymai koncertuoti įvairiose šventėse ir renginiuose. Kai nebereikia rengtis TV varžytuvėms ir turi daugiau laiko, choristai mielai priima šiuos pasiūlymus.

Daugiau nuotraukų (1)

"Lietuvos rytas"

Apr 20, 2013, 10:41 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 11:27 PM

Tačiau atrodo, kad praėjusį sekmadienį konkursą palikusiam benamių chorui „Spindulys“ teks išsiskirstyti — renginių organizatoriai jų kol kas neatakuoja pasiūlymais.

„Man sunku įsivaizduoti, kad kuris nors rimtas Lietuvos verslininkas į savo bendrovės vakarėlį kviestųsi benamius, — „TV antenai“ nelinksmai kalbėjo choro generolas Stanislavas Stavickis-Stano. — Į šiuos žmones Lietuvos visuomenė vis dar žiūri neigiamai ir sieja juos su valkatomis.“

Stano dabar dairosi kavinės, kurioje galėtų jaukiai pasėdėti su savo choristais ir pasikalbėti apie televizijos projektą bei ateitį. Pasisėdėjimo išlaidas, žinoma, padengs choro generolas, nes benamiai ir taip skaičiuoja kiekvieną centą.

Stano „Chorų karuose“ dalyvavo jau trečią kartą. Anksčiau jis yra vadovavęs Vilniaus tarptautiniam ir Panevėžio moterų pataisos namų chorams.

Iškritusios iš konkurso kalinės, žinoma, negalėjo sulaukti kvietimų koncertuoti. O Vilniaus tarptautinis choras porą metų intensyviai važinėjo po Lietuvą. Užsakymų netrūko, bet galiausiai choristai nutarė išsiskirstyti, nes nepajėgė suderinti choro ir asmeninių reikalų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.