A. Valinskas tyrė, kurių „Pop Ladies“ moterų astralai turėjo santykių su D. Zvonkumi

„Kaip jūs tai darote?“ - Rūtą Mikelkevičiūtė klausė Anikos Sokolskajos, atvažiavusios iš Maskvos į LNK laidą „Plikis ir ponia“. Studijoje rikiuojasi žali konteineriai, viename jų pasislėpęs žmogus, žavi moteris trindama šildo savo daug galinčias rankas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 20, 2013, 1:19 AM, atnaujinta Mar 8, 2018, 12:11 AM

„Aš pati sau esu instrumentas, turiu pajusti energijos impulsą rankomis“, - neeilinius savo gebėjimus Anika įrodė Rusijos televizijos didžiulio populiarumo realybės šou „Ekstrasensų mūšiuose“. Atlikusi daugybę sudėtingų užduočių, vos per žingsnį liko nuo nugalėtojos titulo. Būtent dėl to ją pastebėjo vienas garsiausių ir įtakingiausių Rusijos žmonių – buvęs KGB karininkas, psichologijos profesorius Michailas Vinogradovas. Jis pakvietė lietuvę dirbti savo sukurtame specialiame institute, kur ekstrasensų ir psichologų komanda padeda įvairių šalių teisėsaugininkams spręsti sudėtingas bylas, ieškoti dingusių žmonių ir gydo sveikatos sutrikimus.

Ar pavyks šį kartą ekstrasensei atspėti, kur slepiasi žmogus? Neslepiantis savo kritiško požiūrio į panašius dalykus, laidos vedėjas Arūnas Valinskas „paranormaliu“ būdu tyrė, kurių „Pop Ladies“ moterų astralai turėjo santykių su Deivido Zvonkaus astralu.

Kas tai – magija, įtaiga ar akių dūmimas, teks atsakyti sau ir pačiam A. Valinskui, kai „DiArchy“ teatro magai Arvydas ir Diana jo ranką pervers milžiniška adata. Per kruviną „procedūrą“ alpusi ponia netrukus nepatikės savo akimis – nei rando nei žymės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.