G. Drukteinis ragina aktorius puoštis, kad nebūtų panašūs į kalakutus

Vidury dienos sostinės Senamiesčio viskio bare „King&Mouse“ ketvirtadienį susirinkusius aktorius ir svečius pasveikino lietuviško kino apdovanojimų „Sidabrinė gervė“ organizatoriai, pavaišinę visus didžiuliu keptu kalakutu.

Iš kairės: dainininkas Gidonas Šapiro-Bilas, G. Drukteinis ir dainininkas Linas Zareckas.<br>R. Danisevičius
Iš kairės: dainininkas Gidonas Šapiro-Bilas, G. Drukteinis ir dainininkas Linas Zareckas.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Erika Zabulėnienė

May 2, 2013, 6:23 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 9:26 AM

„Antrus metus iš eilės su Sidabrine gerve stoja į kovą kiti ne mažiau garbingi paukščiai, - šmaikštavo improvizuoto renginio vedėja aktorė Sandra Daukšaitė-Petrulėnė. - Pernai tai buvo antis, šiemet – riebus kalakutas“.

Ragauti kalakuto susirinko lietuvių aktoriai Toma Vaškevičiūtė, Vaiva Būtytė, Leonardas Pobedonoscevas, Aušra Štukytė, taip pat – grupės ŽAS nariai Gidonas Šapiro ir Linas Zareckas bei kiti.

Renginyje buvo pranešta, jog šiąnakt įvyko „Sidabrinės gervės“ balsavimas. Lietuviško kino laureatų vardai bus paskelbti per apdovanojimų ceremoniją, kurią gegužės 11 d. vakarą tiesiogiai transliuos LRT televizija.

„Šiemet nugalėtojų vardai bus saugomi ypač akylai. Užantspauduotus vokus saugo teisininkų kontora „Lavin“, - tvirtino renginio organizatoriai.

Į linksmą renginį pakviestas etiketo žinovas Giedrius Drukteinis paaiškino, kaip reikia pasipuošti tokiose iškilmingose šventėse, kad nebūtum panašus į kalakutą.

„Šeštus metus kyla diskusijos dėl Sidabrinių gervių ceremonijos dalyvių aprangos. Mat menininkams būdinga maištauti. Bandysiu įrodyti, kodėl pravartu būti gerai apsirengusiam“, - dėstė G. Drukteinis.

Jis pasiūlė vadovautis Aristotelio išmintimi, jog visada yra pasirinkimas ir patarė tą pasirinkimą nukreipti į aukštesnę pusę. „Pergalė visada yra gėrio pusėje“, - savo ilgą ir įmantrią kalbą baigė etiketo žinovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.