Kilnūs raudonanosiai kviečia aukoti skurdžiai gyvenančioms šeimoms.

Ketvirtadienį BTV rengia Raudonos nosies dieną. Renginio metu televizijos žiūrovai bus kviečiama paaukoti pinigų skurdžiai gyvenančioms šeimoms.

Pasirodymus komentuos ir vienas renginio vedėjų aktorius M.Jampolskis.
Pasirodymus komentuos ir vienas renginio vedėjų aktorius M.Jampolskis.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

May 2, 2013, 10:47 AM, atnaujinta Mar 7, 2018, 10:23 AM

Tiesioginiame koncerte atlikėjai pristatys naujas dainas, žinomi žmonės atsidurs netikėčiausiose situacijose.

Trijų šventės dalyvių laukia tikras iššūkis. „Mes jau įspėjome, kad Jurijui Smoriginui, Agnei Jagelavičiūtei ir Andriui Užkalniui teks rimtai padirbėti ir atlikti sudėtingas užduotis dėl kilnaus tikslo”, – intrigavo BTV vyriausiasis prodiuseris Mantas Kazlauskas.

Renginio vedėjai Asta Stašaitytė-Masalskienė ir Marius Jampolskis kartu su vaikų komisija komentuos ir rinks smagiausius pasirodymus, skelbs, ką internete vaikai išrinko mėgstamiausiu artistu, linksmiausiu žmogumi, geriausiu draugu, ir kieno juokas skaniausias.

Šiais metais šio labdaringo projekto ambasadoriais tapo dainininkės Vilija Pilibaitytė-Mia ir Karina Krysko-Skambinė, sutuoktiniai Deividas Norvilas-Deivis ir Renata Voitechovskaja, laidų vedėja Agnė Zacharevičienė, krepšininkai Kšyštofas ir Darjušas Lavrinovičiai.

Raudonos nosies diena pirmą kartą buvo surengta 1988 metais Didžiojoje Britanijoje, kai žinomi šalies klounai ėjo linksminti vaikų, besigydančių ligoninėse. Dabar šios labdaringos šventės rengiamos daugelyje šalių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.