TV3 dvidešimtmečio ceremonijos scena pavirs mados podiumu

Ištikimiausių TV3 žiūrovų laukia beveik trijų valandų šou, kuriame pasirodys ryškiausios televizijos žvaigždės, dainuos garsiausi dainininkai, įspūdingus triukus atliks profesionalių kaskadininkų komanda, gros specialiai televizijos jubiliejui suformuotas orkestras, o Lietuvos nacionaliniame ir baleto teatre esanti scena transformuosis kelias dešimtis kartų.

Ceremonijos vedliai Rūta Ščiogolevaitė ir Džiugas Siaurusaitis.<br>TV3
Ceremonijos vedliai Rūta Ščiogolevaitė ir Džiugas Siaurusaitis.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-05-02 12:10, atnaujinta 2018-03-07 10:12

TV3 dvidešimtmečiui neabejingi ir garsiausi šalies dizaineriai – jie papuoš televizijos žvaigždes ir dainininkus. Žvaigždės vilkės Dianos Kuzmickaitės, Dianos Nevedomskytės, Jurgitos Januškevičiūtės, Liutauro Salasevičiaus, Ramunės Piekautaitės, Zitos Gustienės, įvaizdžio namų „Kukla Beauty Box“ ir mados namų „Cantas“ drabužių deriniais.

„Aprangos kodas dvidešimtmečio ceremonijoje itin svarbus – į renginį kviečiamų svečių prašėme pasipuošti vakarine apranga. Šou kostiumai – taip pat labai atsakinga užduotis. Garsiausi šalies dizaineriai noriai sutiko prisidėti prie jubiliejinių iškilmių, kad renginys būtų dar ypatingesnis, o prabangą pajaustų ne tik kviestiniai svečiai, bet ir televizijos žiūrovai“, – pasakoja iškilmių stilistė Kotryna Kirdeikytė.

Iškilmėms ruošiama keliasdešimt ypatingų šventinių kostiumų, daugiau nei šimto kostiumų prireiks šokėjams, dainininkams ir kitiems šou dalyviams. Ceremonijos vedliai Rūta Ščiogolevaitė ir Džiugas Siaurusaitis renginio metu savo įvaizdį pakeis ne vieną kartą. Sumanymo autorė K. Kirdeikytė kol kas neatskleidžia, kokiais įvaizdžio deriniais puošis renginio šeimininkai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.