Realybės šou „Paslapčių namai“ paliko Jolita

Iki realybės šou „Paslapčių namai“ pabaigos beliko trys savaitės. Šį šeštadienį paaiškėjo, kas paliko TV3 televizijos projektą ir nebetęs kovos dėl beveik 100 tūkst. litų.

Jolitai teko palikti realybės šou.<br>T. Bauras
Jolitai teko palikti realybės šou.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 4, 2013, 10:44 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 6:41 AM

Ant karštųjų kėdžių šį vakarą sėdėjo ir nekantriai žiūrovų balsavimo laukė Karolina, Jolita ir Gintautas. Kiekvienas jų tikėjosi, kad pelnys daugiausiai žiūrovų balsų ir šitaip sulauks finalo dienos.

Tačiau per dešimtąją tiesioginę „Paslapčių namų“ transliaciją projektą privalėjo palikti vienas žmogus. Paaiškėjo, kad mažiausiai žiūrovų simpatijų pelnė Jolita. Ji ir paliko šou.

Merginos paslaptis jau buvo išaiškinta kiek anksčiau, todėl staigmena nebuvo pateikta - Jolita yra žiedinės trasos greičio rekordininkė, važiuojant dviese sportiniu motociklu.

Žiūrovai studijoje ir prie televizijos ekranų išvydo ir seniai scenoje lauktas atlikėjas iš grupės „69 danguje”. Merginos pasirodė pakeitusios įvaizdį ir žiūrovams pasirodė nebe tokios paaugliškos kaip anksčiau. Karinos Krysko-Skambinės, Ingridos Martinkėnaitės ir Nijolės Pareigytės įvaizdžiu rūpinasi dizaineris Robertas Kalinkinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.