Garsiausias Ukrainos ekstrasensas teigia gavęs žinutę iš V. Šapranausko

BTV laidą „Žvaigždutės“ pasiekė specialiai Ukrainoje, Kijeve neseniai filmuota išskirtinė medžiaga. Garsiausias Ukrainos ekstrasensas, laidos „Ekstrasensų mūšis“ finalistas Maksimas Gordejevas pats pasirūpino, kad žinia, kurią jis gavo, būtų įamžinta ir pasiektų Lietuvą.

M. Gordejevas tikina susisiekęs su pačiu V. Šapranausku specialaus seanso metu.<br>BTV
M. Gordejevas tikina susisiekęs su pačiu V. Šapranausku specialaus seanso metu.<br>BTV
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 6, 2013, 2:25 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 4:43 AM

Pasirodo, dar tada, kai mūsų šalyje niekas net neįtarė apie V. Šapranauskui nutiksiančią nelaimę, Maksimas vieną naktį susapnavo aktorių.

„Sapne mes bendravome... Jis sėdėjo prie lovos krėsle ir kažką gėrė. Staiga pasakė, kad labai pavargo, kad jam laikas išeiti... Aš paklausiau: kodėl tau laikas išeiti, juk tu linksmini, džiugini žmones ir tu toks populiarus, tu savo karjeros viršūnėje, juk viskas gerai. Bet jis tik nuleido akis ir pasakė, kad labai pavargo“, - specialiame vaizdo įraše pasakoja M. Gordejevas, visame pasaulyje garsėjantis tuo, kad moka bendrauti su tais, kurie iškeliavo anapilin. M. Gordejevas tikina susisiekęs su pačiu V. Šapranausku per specialų seansą. Per BTV - išskirtinė vaizdo medžiaga, kurioje, kaip tikina garsusis ekstrasensas, paskutinis mūsų aktoriaus atsisveikinimas ir žodžiai tiems, su kuriais jis taip ir nesuspėjo pasikalbėti: vaikams, gerbėjams ir... moteriai, kuri visais įmanomais būdais stengėsi jam padėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.