Verslininko A. Avulio žmona Rita: „Už pinigus nei meilės, nei sveikatos nenusipirksi“

Šio vakaro LNK laidos „Nuo.. Iki...“ herojai 54-erių Ritai Avulienei iš pažiūros gyvenimo daugelis galėtų tik pavydėti. Moteris gyvena erdviame name miško pakraštyje, gali sau leisti nedirbti, o rūpintis tik savimi, šeima ir namais. Jei tik panorėtų, ponia Rita galėtų įsigyti bet kurį norimą daiktą ar drabužį, kad ir už dešimtis tūkstančių litų. Jos vyras, 58-erių verslininkas Arvydas Avulis – nekilnojamojo turto ir statybų bendrovės „Haner“ vadovas ir pagrindinis akcininkas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 27, 2013, 1:39 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 5:32 AM

Turtingiausių Lietuvos žmonių šimtuke šiemet verslininkas užėmė 18-ą vietą, o jo valdomas turtas skaičiuojamas išties įspūdinga suma - 350 milijonų litų.

Tačiau milijonieriaus ir verslo lyderio Lietuvoje žmona, ponia Rita šiandien, gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ teigs, kad jai gyvenime kur kas svarbiau meilė, šeima, ir santykiai, o ne pinigai.

„Tikiu, ne vienas išgirdęs tokį pareiškimą mos ranka ir sakys, kad tai girdėti iš finansiškai aprūpintos moters lūpų – nieko stebėtino“, - sako Rita. Tačiau moteris netrukus patikins, kad mirtina liga, kurią įveikė prieš kelerius metus, privertė tik dar kartą įsitikinti – pinigai reiškia tik geresnio gyvenimo kokybę. Nei meilės, nei sveikatos už jos nenusipirksi.

„Man buvo tai blogai, kad aš Arvydui viską susakiau – ką padaryti, ką kam pasakyti, nes galvojau, kad mirsiu. Jau važiavau ir tuneliu, ir batą šviesą mačiau jo gale... Tokiomis akimirkomis suvoki, kad gyvenimas toks trapus – vieną dieną kažką planuoji, o kitą dieną jis tiesiog nutrūksta. Reikia branginti artimiausius žmones, kurie tave myli. Dabar netgi stengiuosi nebendrauti su žmonėmis, kurie sukelia neigiamas emocijas. Į gyvenimą žiūriu kitaip – labai branginu, ką turiu šiandien...“, - pasakos R. Avulienė.

Tad kaip įveikusi ligą šiandien gyvena vieno turtingiausių Lietuvos verslininkų žmona – Rita Avulienė? Kodėl viską sau galinti leisti moteris niekada nepirktų 10 tūkstančių litų kainuojančios suknelės? Moteris sako šiandien papasakosianti ne tik tai, tačiau pasidalins ir tuo, kam turi pasiruošti kiekviena būsimo lyderio žmona, bei tai, kiek tenka paaukoti, kad vėliau galėtum mėgautis finansine laisve. Jau šįvakar, gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“, 20.15 val. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.