Birželį – pirmosios „Lietuvos balso“ perklausos

Į LNK televizijos eterį sugrįžtantis išskirtinio profesionalumo muzikinis projektas „Lietuvos balsas“ kviečia dalyvauti naujame šou sezone – registracija į atrankas jau įsibėgėjo. Pagal tarptautinį visame pasaulyje itin populiarų formatą „The Voice of...“ kuriamo projekto prodiuseriai per pirmąsias atrankos savaites jau sulaukė kelių šimtų dainuojančių įvairaus amžiaus ir patirties žmonių anketų. Tačiau atranka dar tik įpusėjo, tad registruotis į naująjį šou sezoną raginami visi norintys, kad jų galingą ar išskirtinį balsą išgirstų Lietuva ir visas pasaulis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 29, 2013, 12:05 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 3:30 AM

Projekto muzikos prodiuserė Agneta Gabalytė džiaugiasi atrankose dalyvaujančių įvairove. „Sulaukiame ne tik jaunų, įprastai tokiuose projektuose mėgstančių save išbandyti, balsingų žmonių anketų. Šiais metais į atrankas aktyviai registruojasi ir vyresni dalyviai, kuo mes ypač džiaugiamės, nes šis projektas nėra skirtas vien jaunimui – čia nesvarbu nei kas tu toks, nei kiek tau metų, čia svarbu tik balsas. Be to, sulaukėme nemažai dėmesio ir iš užsienyje gyvenančių mūsų tautiečių, kurie pasiryžę sugrįžti vien tik dėl galimybės dalyvauti projekte. Tad atrankose laukiami visi, kurie turi balsą ir nori jį parodyti“.

Pirmasis „Lietuvos balso“ sezonas išpildė ne vieną muzikinę svajonę ir į didžiąją sceną atvedė naujų išskirtinio talento asmenybių. Aukštus kokybinius ir televizijos standartus išlaikantis šou didžiausią dėmesį skiria būtent atlikėjams ir jų galimybėms atskleisti. Projekto nugalėtojai Julijai Jegorovai pergalė projekte atvėrė daugybę durų: „Lietuvos balsas“ man buvo ir vis dar yra tramplinas į muzikines platumas. Tai puiki galimybė iš naujo atrasti save ir suprasti kaip toliau eiti muzikiniu keliu. Profesionali komanda, geriausi šalies muzikantai, gyva muzika, išbandymai kupini emocijų ir jaudulio, didelė scena ir žiūrovai yra tai, dėl ko tikrai verta pakovoti. Projekto dėka aš užaugau ir kaip atlikėja, ir kaip asmenybė. Gavau neįkainojamos patirties, išskirtinę galimybę dirbti su muzikos gigante „Universal Music“, įrašiau savo debiutini albumą „Mano balsas“, dalyvauju muzikiniuose projektuose, konkursuose. Tai man didžiulis žingsnis į ateitį“.

Vienas praėjusio sezono lyderių Gabrielius Vagelis taip pat tvirtai žengia savo svajonės išsipildymo link – jo dainos transliuojamos radijo stotyse, dažni pasirodymai televizijos ekrane, o netrukus dienos šviesą išvysiantis debiutinis vaizdo klipas vos prieš mėnesį buvo filmuojamas Ispanijoje. Pats Gabrielius ragina nedelsti ir dalyvauti projekte visus, kurie nori būti išgirsti: „Tai labai kokybiškas projektas, kuriame dalyvauti tikrai verta. Niekur kitur per tokį trumpą laiką neįmanoma gauti tiek patirties – kaip dainuoti, kaip elgtis scenoje, prieš kameras, tiesioginio eterio metu. Visa tai labai svarbu jaunam atlikėjui, o šiame projekte tiek mokytojai, tiek visa profesionalų komanda davė man labai daug žinių ir įgūdžių. Manau - tai puikus startas visiems, kurie nori dainuoti, išreikšti save ir savo muzika pasiekti kitus“.

Jam antrina ir viena „Lietuvos balso“ finalisčių, Berta Timinskaitė: „Tiesiog puiki gyvenimo mokykla, kurioje aš tobulėjau ne tik kaip atlikėja, bet ir žmogus bendrąja prasme. Čia sutikti žmonės padėjo ir toliau padeda man kurti, mokytis, realizuoti save. Tas jausmas stovint ant scenos žinant, kad tave stebi tūkstančiai žmonių, o su tavim dirba kelių šimtų profesionalų komanda, net ir dabar man sukelia jaukius šiurpulius“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.