Vilniečių šeimai – netikėtas kvietimas paviešėti K. Brazauskienės sodyboje

Išgirdusi TV3 vasaros projekto „Žiūrėk! Geras!“ kūrėjų pasiūlymą į svečius pasikviesti paprastų, visiškai nepažįstamų žmonių, televizijos kamerų nevengianti Kristina Brazauskienė sureagavo vienareikšmiškai: „Mielai!“ Žinoma moteris šiltai sutiko jauną šeimą, atvykusią į jos prabangią sodybą ant ežero kranto. „Labai netikėta ir įdomu iš arti pamatyti kaip gyvena ponia Kristina“, - antradienį, 19.50 val. TV3 eteryje susijaudinimo neslėps laidos herojai Rūta ir Vytis.

Vilniečių šeimai – netikėtas kvietimas paviešėti K. Brazauskienės sodyboje<br>TV3
Vilniečių šeimai – netikėtas kvietimas paviešėti K. Brazauskienės sodyboje<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 3, 2013, 4:36 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 11:10 PM

Įspūdinga viešnagė K. Brazauskienės sodyboje prasidės, ko gero, didžiausiu žinomos moters pomėgiu – žvejyba: „Čia visas turtas yra po žeme. Ir tai ne nafta, o... sliekai!“

K. Brazauskienė svečiams ne tik aprodys savo valdas, bet ir paprašys patalkininkauti. „Mes irgi neseniai išsikraustėme į priemiestį – ten kaimynai vištas laiko, triušius augina, visada grynas oras ir ramybė“, – gyvenimo užmiestyje privalumais džiaugsis laidos herojė Rūta.

Viešnagės kulminacija – vaišėmis nukrautas stalas. „Man labai patinka gaminti. Net kai dirbau direktore, stengiausi pati prisidėti prie valgio virimo. Gamindama maistą aš ilsiuosi!“ – atviraus K. Brazauskienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.