V. Tarasovienė seka, ką socialiniuose tinkluose veikia jos dukra

Jau šįvakar LNK pakvies į Europos Parlamento (EP) renginį „mES Europa. Kovokime už savo privatumą“. Specialiame renginyje garsiausi šalies politikai, EP nariai, policijos pareigūnai ir žinomos asmenybės dainomis, asmeniniais pavyzdžiais ir sukrečiančiomis istorijomis sieks atkreipti visų mūsų dėmesį į duomenų apsaugos problemas, kurios šiomis dienomis – vis aktualesnės.

Paauglė Violetos dukra prisiregistravusi socialiniame tinkle, bet mama nuolat domisi, ką dukra ten veikia, be to, paauglei griežtai ribojamas laikas, leidžiamas internete.<br>R. Danisevičius
Paauglė Violetos dukra prisiregistravusi socialiniame tinkle, bet mama nuolat domisi, ką dukra ten veikia, be to, paauglei griežtai ribojamas laikas, leidžiamas internete.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-06-07 14:51, atnaujinta 2018-03-05 19:13

Pastaruoju metu populiarėja tapatybių vagystės socialiniuose tinkluose. Vienas pirmųjų „Facebook“ nukentėjo Andrius Mamontovas, o štai Ramūno Rudoko vardu net buvo renkami pinigai. „Facebook“ galima rasti po kelias netikras Godas Alijevas, Natalijas Bunkes ir net Irūnas Puzaraites, kurių viena – tikroji – ves šiandienos LNK tiesioginį renginį.

Violeta ir Vilius Tarasovai – vieni tų, kurių vardu naudojasi sukčiai „Facebook“, net tariasi dėl koncertų ir rašinėja komentarus jų vardu.

„Mūsų abiejų nėra „Facebook“, – sako Tarasovai. – Manom, kad socialiniai tinklai reikalingi tiems, kurie neturi daug draugų, tiems, kuriems trūksta dėmesio, ir norintiems pasigirti.“ Paauglė Violetos dukra prisiregistravusi socialiniame tinkle, bet mama nuolat domisi, ką dukra ten veikia, be to, paauglei griežtai ribojamas laikas, leidžiamas internete.

Renginyje Violeta su Viliumi ne tik kalbės apie iškylančias privatumo problemas, bet ir dainuos drauge su kitais žymiausiais šalie atlikėjais - R. Dambrausku, V. Genyte, Mia, „El Fuego“, I. Starošaite, Ž. Žvaguliu , „Čilinam“, ŽAS, „Biplan“, I. Kazlauskaite. Tiesioginėje transliacijoje, rengiamoje kartu su EP, dalyvaus svečiai iš Latvijos „Big ol the jokers“ ir estų atlikėja Liis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.