Dainininkas D. Baumila tapo klounu

„Nekantrauju save išbandyti nauju ir labai netikėtu amplua, o svarbiausia, kad mano pasirodymo ateis pažiūrėti ir mažoji dukrelė. Įdomu, ar ji atpažins tėtį, persirengusį klounu?“ – birželio 12-ąją, 19.50 val. naujausiame TV3 vasaros projekte „Žiūrėk! Geras!“ svarstys netikėtą laidos kūrėjų iššūkį priėmęs dainininkas Donatas Baumila.

„Nekantrauju save išbandyti nauju ir labai netikėtu amplua, o svarbiausia, kad mano pasirodymo ateis pažiūrėti ir mažoji dukrelė. Įdomu, ar ji atpažins tėtį, persirengusį klounu?“ – D. Baumila.<br>TV3
„Nekantrauju save išbandyti nauju ir labai netikėtu amplua, o svarbiausia, kad mano pasirodymo ateis pažiūrėti ir mažoji dukrelė. Įdomu, ar ji atpažins tėtį, persirengusį klounu?“ – D. Baumila.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 11, 2013, 4:21 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 4:02 PM

D. Baumilos „karjera“ tikrame cirke prasidės nuo apmokymų. Visą dieną savo profesijos paslaptimis su dainininku dalinsis profesionalus cirko artistas iš Ukrainos. „Svarbiausia prisiminti vaikystę ir viską daryti natūraliai“, – patars mokytojas. „Donatas – labai artistiškas. Jis tiesiog gimęs būti klounu!“ – naujuoju „darbuotoju“ džiaugsis cirko direktorius.

Prieš pat pasirodymą lauks ne ką mažiau svarbios grimo pamokos. Ryškūs dažai ir dar ryškesni klouno drabužiai D. Baumilą pakeis neatpažįstamai. „Jei vyras veidą dažosi ne iš malonumo, o iš reikalo, tai viskas gerai,“ – juokaus cirko direktorius.

Ar pavyks dainininkui sužavėti į cirko pasirodymą susirinkusią publiką? Ar savo tėtį atpažins mažoji dukrelė? Ką apie neatrastą Donato talentą pasakys jo tėvai ir buvusi žmona?

Intriguojantys atsakymai ir juokingiausi namų vaizdeliai – jau šį trečiadienį 19.50 val. Linksmus ir netikėtus žvaigždžių nuotykius nuo pirmadienio iki ketvirtadienio TV3 eteryje pristato aštrialiežuvis Justinas Jankevičius ir žavioji Dileta Meškaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.