Televizijos laidų vedėjai P. Skučas ir V. Jakovlevas į darbą keliauja ant dviejų ratų

LNK kolektyvas jau įprato, kad kasdien į darbą savo žydrąja „Vespa“ atlekia naujienų laidos „Labas vakaras, Lietuva“ vedėjas Paulius Skučas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 12, 2013, 4:24 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 2:59 PM

O šiandien dviračių priemonių parką prie LNK būstinės papildė dar vienas, galima sakyti, egzotiškas egzempliorius - 1972-ųjų motociklas „Dnepr MT9“, su kuriuo į darbą atvažiavo informacijos ir publicistikos kanalo „Info TV“ laidos „Info diena“ vedėjas Viktoras Jakovlevas.

„Persėsti į motociklą mane išprovokavo Vilniaus mero inicijuota viešojo transporto pertvarka, per kurią bus panaikintas vienintelis penktas autobusas, atvežantis mane nuo namų į darbą. Todėl teko iš garažo išsivaryti savo „Dneprą“, - pasakoja Viktoras Jakovlevas.

Pasak „Info dienos“ vedėjo, į darbą per rytinius kamščius jis atvyksta labai greitai, nes dauguma vairuotojų rytinėse miesto gatvėse vis dar užsimiegoję. „O aš atsikeliu anksčiau, atsidarau garažą, pašildau variklį ir tuomet, kai dauguma tik atsibudinėja savo kondicionuotuose automobiliuose, aš žvalus lekiu į darbą“.

Į darbą su motociklu Viktoras ketina važinėti iki rudens, o gal ir visą žiemą, nes triratis motociklas, skirtingai nei dviejų ratų, žiemą neslysta.

Tuo metu LNK žinių vedėjas Paulius Skučas sako, kad iš į darbą LNK būstinėje Šeškinėje iš centro su motoroleriu „Vespa“ atskrieja per penkias minutes, aplenkdamas miesto kamščius.

„Per pastaruosius dvejus metus Vilniaus vairuotojai jau įprato, kad dviratė transporto priemonė gali aplenkti keturratę, ir net nusišypso, kai aš, aplenkdamas kamštį, atsirandu pirmas sankryžoje. Jei mudu su Viktoru lenktyniautumėme, kuris pirmas atvyks penktai vakaro į tiesioginį eterį – nes mūsų abiejų žinių laidos prasideda vienu metu – LNK žiūrovai mane pamatytų pirmą“.

„Įdomu, Pauliau, kaip tau sektųsi su „Vespa“, jei reikėtų nukeliauti 400 – 500 kilometrų? O tada ir pasimatytų ištvermė! Čia lygiai taip pat, kaip vesti ilgiausią Lietuvoje informacinę laidą“, - juokėsi „Info dienos“ vedėjas Viktoras Jakovlevas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.