LNK pavyko iš TV3 persivilioti I. Jankauskaitę

Pasakodama apie vasaros darbus ir pasiruošimą naujajam televizijos sezonui TV3 generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė patvirtino, kad LNK pavyko persivilioti aktorę Ingą Jankauskaitę.

TV3 generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė patvirtino, jog LNK pavyko persivilioti aktorę Ingą Jankauskaitę.<br>J. Stacevičius
TV3 generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė patvirtino, jog LNK pavyko persivilioti aktorę Ingą Jankauskaitę.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Erika Zabulėnienė

Jun 18, 2013, 11:54 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 10:16 AM

„Čia jau net ne gandas, galiu patvirtinti, kad Ingą parsiviliojo LNK, – sakė TV3 vadovė. – Inga – nuostabi. Norėčiau dar kada nors kartu padirbėti prie kitų projektų. Tikiu, kad ji gali gerokai daugiau.

Pabandys save ten, žiūrovai galės įvertinti, o pati Inga galės sau atsakyti, kas arčiau širdies.“

Su vyru notaru Mariumi Stračkaičiu dvejų su pusę metų dvynius auginančią I. Jankauskaitę TV3 projekto „Chorų karai“ kūrėjams šį pavasarį pavyko įkalbėti būti konkurso vedėja. Naująja savo scenos partnere ypač džiaugėsi pavasarį iš gyvenimo pasitraukęs Vytautas Šapranauskas.

Tačiau Inga televizijoje ilgai neužsibuvo. Pasibaigus projektui ji ir vėl dingo iš eterio.

Iki motinystės atostogų I. Jankauskaitę dažniau matydavome LNK. Ji vaidino populiariame seriale „Nekviesta meilė“, su kolege Aldona Vilutyte kūrė vaidmenis humoro laidoje „Dviračio šou“, o 2008–2010 m. vedė muzikinį projektą „Žvaigždžių duetai“.

Nors LNK ir nepatvirtino, tačiau kalbama, kad naujajame sezone I. Jankauskaitė bus muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ vedėja.

Plačiau apie naująjį televizijos sezoną ir jo užkulisius skaitykite šeštadienį žurnale „TV antena“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.