„Meilės trikampio“ dalyvis tikisi rasti žemesnę ir 50 kilogramų lengvesnę merginą

Jau rytoj, birželio 20-ąją, ketvirtadienį, TV3 eteryje – kultinio pasimatymų šou „Meilės trikampis“ premjera. Po ketverių metų pertraukos į eterį sugrįžęs šou dalyvius kvies į nepaprastus aklus pasimatymus, kur šių lauks ne tik potenciali antroji pusė, bet ir pramogos gražiausiose Lietuvos vietose, vandenyje ir net danguje. „Meilės trikampio“ premjerinėje laidoje į išpuoselėtą Bebrusų dvarą atvyks merginų grupės „Mochito“ vokalistė Justė, choreografė Indrė ir fotografas, tricking meistras Andrius.

Tricking meisttras Andrius bandys sužavėti "Meilės trikampio" merginas.<br>TV3
Tricking meisttras Andrius bandys sužavėti "Meilės trikampio" merginas.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 19, 2013, 2:38 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 9:07 AM

Tricking – tai judėjimo, rytiečių, brazilų kovų meno, šokio meno, gimnastikos, kaskadinių triukų mišinys. Ar savo gabumus Andrius pademonstruos „Meilės trikampio“ dalyvėms, TV3 žiūrovai išvys jau rytoj.

Vos tik atvykęs į „Meilės trikampį“, Andrius aiškiai išsakys, kokia mergina yra jo idealas: „Tamsi, liekna, smulki, ne aukštesnė už mane ir sverianti ne daugiau nei 50 kilogramų.“ Kaip į tokius reikalavimus reaguos merginos?

Didžiausiai vaikino nuostabai, „Meilės trikampio“ dvare pasirodžiusios Justė ir Indrė atitiks visus jo išvardintus norus, tačiau ar to pakaks? Į pirmąjį pasimatymą Andrius skries amfibija, o antrajame jo ir vienos iš merginų lauks vandens motociklas. Kodėl viena dalyvė šoks iš plaukiančios amfibijos ir vaikiną paliks vidury ežero?

„Meilės trikampis“ – aklų pasimatymų šou. Į namą ryte atvyksta trys jaunuoliai – dvi merginos ir vaikinas arba du vaikinai ir viena mergina. Susipažinę jie išvyksta į netikėtumų ir ekstremalių įspūdžių kelionę. Kam atiteks ir pirmasis, ir antrasis pusdieniai su padėties šeimininku, lems burtai. Vakare vienas dalyvių nuspręs šiame aklų pasimatymų šou esąs nebereikalingas. Laikrodžiams mušant vidurnaktį, dalyviai turės nuspręsti, kaip elgtis – kartu palikti žaidimą ir pratęsti draugystę realiame gyvenime ar likti „Meilės trikampyje“ ir laukti kitos dienos, kai atvyks naujas dalyvis. Tačiau kas jis – mergina ar vaikinas – bus aišku tik ryte.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.