BTV iš kapų prikėlė verslininkę I. Matijošaitienę

Antradienio vakarą per BTV televiziją žiūrėdami pramoginę laidą „Žvaigždutės“ daugelis nustebo. Žydruosiuose ekranuose pasirodė kadrai, kuriuose dainininkė Natalija Bunkė ir Kauno verslininkė Irena Matijošaitienė smagiai pasakoja apie poilsį Filipinuose.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-06-19 16:35, atnaujinta 2018-03-05 09:02

Laidos vedėjos Agnė Jagelavičiūtė ir Goda Alijeva žiūrovams pristatė, kad netrukus bus rodomas reportažas apie egzotišką dainininkės N. Bunkės, jos vyro Danieliaus ir verslininkų Visvaldo ir Irenos Matijošaičių išvyką.

Filmuotoje medžiagoje buvo matyti plačiai besišypsanti I. Matijošaitienė, puikiai leidžianti laiką Filipinuose.

Viskas būtų gerai, jeigu ne faktas, kad I. Matijošaitienė prieš kelis mėnesius iškeliavo Anapilin – po namuose patirtos sunkios galvos traumos moteris mirė.

Nors rodytas siužetas - jau transliuotos laidos kartojamos, nemaža dalis televizijos žiūrovų pamanė, kad tai – naujausi įspūdžiai iš ką tik įvykusios kelionės.

BTV kanalo vadovai nusprendė, kad velionė I. Matijošaitienė savo šypsena vis dar gali džiuginti žiūrovus - koks skirtumas, kad moters nebėra tarp gyvųjų. Juk nebūtinai visi tai žino...

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.