M. Starkus ir V. Radzevičius kvies pasinerti į kelionių pasaulį

Žurnalistas, televizijos prodiuseris, TV3 laidų vedėjas Martynas Starkus ir jo kolega, žurnalistas, sporto komentatorius Vytaras Radzevičius jau trečia vasara TV3 žiūrovams atskleidžia netikėtas egzotiškiausių pasaulio kampelių spalvas. Užpernai duetas kvietė atrasti Argentiną, Braziliją ir Čilę, pernai – Boliviją, Ekvadorą, Peru ir Kolumbiją. Naujausios, jau aštuntosios keliautojų avantiūros per pasaulį senu automobiliu dienoraštis „Su Būda per džiungles“ į TV3 eterį žengs rugpjūtį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 19, 2013, 4:02 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 9:02 AM

„Šių metų planas – su rusišku UAZ markės automobiliu pervažiuoti Laosą, Kambodžą ir Vietnamą – apsivertė aukštyn kojom“, – prisipažįsta Martynas. „Planas neišdegė, nes vietnamiečiai, pasiūlę automobilį, susipainiojo pažaduose, tad automobilius keitėm kaip pašto arklius“, – pasakoja Vytaras ir priduria, kad vairuoti, kaip ir Kinijoje, patiems buvo negalima – teko keliauti 8 automobiliais, 8 laivais ir „aiškintis egzistencinius klausimus su atitinkamu kiekiu angliškai nekalbančių vairuotojų“.

„Mūsų pasirinktas keliavimo būdas reikalauja didesnės sėkmės, nei pereiti gatvę Saigone. Gerokai didesnės. Juk dažnai su kaimynu dėl supuvusių lauko durų pakeitimo naujesnėmis nerandi bendros kalbos, o šiuo atveju susitinka dvi skirtingos planetos“, – pasakoja Martynas.

Jau rugpjūtį TV3 eteryje – laidų ciklas „Su Būda per džiungles“, kur M. Starkus ir V. Radzevičius atskleis, kaip pavyko išbandyti ryžių augintojų amatą Vietname, parodys, kur už mažiausią kainą ir vos per kelias valandas galima pasisiūdinti naujutėlaitį kostiumą, prisimins, kaip kitame pasaulio krašte sekėsi vairuoti motorolerį ir motociklą, atskleis, ar skani buvo pietums suvalgyta kobra ir ar tikrai Laose – geriausias naminis viskis, parodys, kaip jiems sekėsi statyti krepšinio lentą Laoso vaikams.

„Kasmet mėnesiui suaugame su mikrofonais ir vaizdo kameromis. Labai retai koks nors nuotykis lieka nenufilmuotas. Tai darbas ir be dublių, ir be scenarijaus“, – aiškina M. Starkus, kviesdamas laukti rugpjūtį pasirodysiančios TV3 premjeros „Su būda per džiungles“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.