Aktorė J. Zinkevičiūtė tapo kino naujienų laidos vedėja

Liepos 3 d. Lietuvos kino bei televizijos padangę nušvies jaunatviška, dinamiška bei interaktyvi laida apie kiną – „Kinfo“, kurią rodys LRT televizija. Laidos vedėja – žinoma jaunosios kartos kino ir teatro aktorė Justė Zinkevičiūtė (24 m.), pažįstama iš žiūrimumo aukštumas pasiekusios romantinės komedijos „Valentinas vienas“ ir serialų „Emilija“ bei „Kriminalistai“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-06-20 18:42, atnaujinta 2018-03-05 08:06

Kiekvieną trečiadienį rodoma laida bus orientuota į jaunatvišką auditoriją, tad jos vedėjo atranka vyko iš keleto žinomų ir savo profesionalumą spėjusių įrodyti jaunosios kartos aktorių. Pasak laidos kūrėjų, Justė Zinkevičiūtė juos nukonkuravo savo kerinčiu žavesiu, spinduliuojančia charizma, nenuilstamu pozityvumu ir atrankos metu visą filmavimo komandą užbūrusia šypsena.

„Sužinojusi, kad vesiu laidą, iškart pagalvojau – išsipildė mano svajonė. Visada svajojau apie galimybę vesti laidą, kuri įstrigtų žiūrovui, būtų vertinga bei įdomi. „Kinfo“ laidos vedimas – man iššūkis ir galimybė, kuria labai džiaugiuosi“, – teigė aktorė.

Kassavaitinėje „Kinfo“ laidoje bus apžvelgiamos Lietuvos ir pasaulio kino naujienos, vyks pokalbiai su kino industrijos atstovais, bus atskleisti niekur kitur neskelbti įdomūs faktai apie filmus ar kino kūrėjus. Viena iš rubrikų bus skirta pristatyti naujiems lietuviškiems projektams – žiūrovai vieni pirmųjų sužinos apie dar tik kuriamus projektus, galės sekti jų įgyvendinimą ar juos paremti.

„Labai džiaugiuosi galimybe kartu su „Kinfo“ laidos kūrybine grupe populiarinti nacionalinį kiną, kurio šiuo metu vis daugėja. Juk nufilmuojama tiek daug gerų filmų“, – džiaugėsi Justė Zinkevičiūtė, kuri kinu domisi dar nuo paauglystės laikų, kai pradėjo kolekcionuoti lietuviškų filmų įrašus ir žavėtis senąja kino klasika.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.