TV3 rinkodaros ir viešųjų ryšių direktorė R. Olberkytė-Stankus palieka postą

„Man 35-eri, tad kada, jei ne dabar? Jaučiuosi subrendusi savam verslui“, – sakė ilgametė TV3 rinkodaros ir viešųjų ryšių direktorė Rima Olberkytė-Stankus.

Daugiau nuotraukų (1)

Erika Zabulėnienė

Jun 20, 2013, 4:18 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 8:14 AM

Moteris pasakojo, jog verslo planus kartu su vyru krepšininku Žydrūnu Stankumi (34 m.) ji brandino jau seniai. Pirmąsyk ketinimus sujaukė prieš penkerius metus gimęs sūnus Oliveris.

„Dabar, kai Oliveris jau paaugęs, galime drąsiau imtis savo verslo“, – dėstė R. Olberkytė-Stankus, kurios planus ypač palaikė vyras.

Dabar kartu su sutuoktiniu jiedu įsteigė įmonę, kurioje šeima darbuosis socialinės atsakomybės projektuose. Darbų sritys apims ir darbuotojų bei darbdavių santykius, įmonių komunikacijas, įvairius projektus – nuo labdaros ir paramos renginių iki darbų su nevyriausybinėmis organizacijomis.

„Man ypač brangus paramos projektas „Išsipildymo akcija“, prie kurio TV3 dirbau daugiau nei dešimt metų. Tikiuosi, kad šis mano darbas nenutrūks“, – savo planus dėstė R. Olberkytė-Stankus.

Šeima į savo verslą žengia ne tik rimtai viską apgalvojusi, bet ir apskaičiavusi. „Žinodami, kad pradėsime savo verslą, kelerius metus taupėme“, – sakė moteris ir pridūrė, jog veiklos teks imtis iškart – jau dabar šeima turi kelis verslo pasiūlymus.

O jei vėliau taip gerai nesiseks? Ar nebaisu bus likti be pinigų?

„Jei matysiu, kad yra blogai ir nesiseka, bėgsiu pas mamą, ji visada priims“, – pajuokavo R. Olberkytė-Stankus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.