Laidoje „Tikras gyvenimas” - neįprastas meilės trikampis

Laidos „Tikras gyvenimas” (LNK) epizodo „Sunkus pasirinkimas” herojei jaunai motinai Gretai teks nelengvas išbandymas – per kelias dienas gyvenimas apsivers aukštyn kojomis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 26, 2013, 6:00 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 5:00 AM

Greta ir Saulius mylėjo vienas kitą ir kūrė bendrus ateities planus. Vieną dieną Greta su džiaugsmu pranešė savo mylimajam, kad laukiasi. Jam tai buvo netikėta. Jau kitą dieną Saulius nusprendė pasikalbėti su savo viršininku dėl didesnės algos, kad galėtų išlaikyti šeimą.

Netrukus viršininkas Saulių išsiuntė savaitei į komandiruotę. Tačiau nei po savaitės, nei po dviejų vaikinas negrįžo. Jis neatsakinėjo į Gretos skambučius ir žinutes, o moteris nepaprastai jaudinosi negalėdama su juo susisiekti.

Gretos draugei ir Sauliaus bendradarbei Jurgai viskas atrodė aišku kaip ant delno – esą Saulius dar nebuvo subrendęs vedyboms ir vaikams, todėl, pasinaudojęs komandiruote, nėrė į krūmus. Maža to – paaiškėjo, kad Saulius buvo skolingas buto šeimininkams. Tad Greta atsidūrė gatvėje, jautėsi įskaudinta, palikta.

Nuėjusi pas savo draugę Jurgą į darbą Greta sutiko Sauliaus viršininką Tomą, kuris sugriovė paskutines jos viltis sulaukti savo vaikino – verslininkas parodė faksu atsiųstą Sauliaus prašymą atleisti iš darbo.

Matydamas nuskriaustą merginą, Tomas pasiūlė jai savo pagalbą – davė tarnybinio buto raktus, atvažiuodavo jos aplankyti, atveždavo maisto, kviesdavosi vakarieniauti, net padėjo susirasti darbą. Draugė įkalbėjo Gretą sumeluoti Tomui, kad ji laukiasi jo kūdikio.

Tomas tuo patikėjo. Gimus kūdikiui jie tapo laiminga šeima.

Tačiau sykį išėję pasivaikščioti Greta su Tomu netikėtai sutiko Saulių.

Paaiškėjo, kas Saulius metus praleido Anglijos kalėjime. Vaikinas kaltino Tomą viską surežisavus, kad galėtų paveržti jo mylimą merginą. Tomas prisiekinėjo, kad nuoširdžiai stengėsi padėti Gretai.

Gretos širdyje užvirė tikras jausmų pragaras: mergina nebežinojo, kuo tikėti – savo vaiko tėvu Sauliumi ar jai padėjusiu Tomu. Kuris iš jų meluoja, o kuris sako tiesą? Su kuriuo nuo šiol jai sieti savo ateitį?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.