Mokytoju tapęs D. Montvydas dėl pergalės muzikiniame projekte pasiryžęs net dvigubam suktukui

Jau nuo rudens LNK eteryje prasidės antrasis muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ sezonas, kuriame muzikines aukštumas bandys pasiekti būrys jaunų talentingų atlikėjų. Likus dviem mėnesiams iki projekto pradžios jo rengėjai atvertė pirmąsias kortas – paaiškėjo, kas bus pirmasis dainininkų mokytojas. Į didžiulę raudoną patogią mokytojo kėdę antradienio vakarą sėdo dainininkas Donatas Montvydas.

Renginio akimirka.<br>T. Bauras
Renginio akimirka.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 26, 2013, 8:21 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 4:17 AM

„Tam, kad mano mokinys laimėtų, esu pasiryžęs viskam. Net dvigubam suktukui“, – juokėsi D. Montvydas. Jam projekte talkins ir vadybininkas Martynas Tyla – jis bus Donato patarėjas. „Mano patarimai bus susiję su profesionalia Donato veikla. Dėl asmeninio gyvenimo jam patarimų nereikia, jis ir pats puikiai susitvarko“, – juokėsi M. Tyla. Pasak jo, visi projekte dalyvaujantys atlikėjai čia turės ko pasimokyti.

Pasak Donato, būti naujų talentų mokytojų – labai geras jausmas. „Man patinka šis projektas. Tikiu, kad panaudosiu savo patirtį“, – tikino jis. Atlikėjo teigimu, projekte svarbus ne tik balsas, bet ir bendra žmogaus charizma, kurią sudaro ir talentas, ir įvaizdis.

Paklaustas, ar nesibaimina, kad mokiniai bus vertinami ne pagal savo sugebėjimus, o pagal simpatijas mokytojui, Donatas juokėsi: „Jeigu atlikėjas turi aiškią kryptį, to atspaudo bijoti nereikia. Man malonu, kai spauda prisimena, kad esu Rositos Čivilytės mokinys. Kodėl gi ne?“

Antradienio vakarą prestižiniame sostinės restorane „Stikliai“ surengtame pristatyme pasirodė ir praėjusių metų projekto laimėtoja Julija Jegorova. Sudainavusi dvi dainas ji pažadėjo, jog jeigu reikės, ji patars ir padės visiems projekto dalyviams. „Būsiu tas žmogus, į kurį visuomet bus galima kreiptis“, - patikino ji.

Bandydama prisiminti pergalės akimirkas praėjusių metų konkurse ji pasakojo negalėjusi patikėti pergale. „Tą akimirką nesupratau, kas vyksta. Tik po dviejų parų supratau, kad laimėjau“, – apie triumfo akimirką pasakojo Julija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.