Kaip iš statybininko tampti scenos įžymybe?

TV3 šįvakar bandys paneigti arba patvirtinti kalbas, kad norint tapti garsiu dainininku pakanka tik nepriekaištingos išvaizdos ir vienos kitos repeticijos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 27, 2013, 6:00 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 4:10 AM

Laidos „Žiūrėk – geras!” kūrėjai vilniečiui statybininkui Andriui pasiūlė pamėginti įkopti į pramogų pasaulio aukštumas.

Kandidatas į garsenybes pirmiausia buvo pasodintas į kirpėjo Ruslano kėdę.

„Lietuvoje pramogų pasaulio įžymybės dažniau kopijuoja nei pačios kuria madą. O kas yra tikra žvaigždė? Tai žmogus, kuriuo visi seka”, – patarimų negailėjo kirpėjas.

Kitas žingsnis – prabangių drabužių salonas. Stilistas Artūras pokyčiams pasiryžusį laidos herojų aprengs išskirtiniais drabužiais.

„Kai jau būsi žymus, galėsi rengtis ką tik nori, o dabar dar turi pasistengti ir klausyti patarimų”, – aiškino mados žinovas.

Galiausiai kandidatas į žvaigždes atsidurs dainininko Jurgio Brūzgos įrašų studijoje.

„Prieš keletą dienų užkimau, nebegaliu dainuoti. Mano grupė sėdi be darbo. Žodžiu, tu čia pačiu laiku”, – šyptelėjo dainininkas.

„Dainuok drąsiai, užtikrintai. Geriau dainuoti pro šalį, bet šimtu procentų”, – patarimų negailėjo sodraus balso atlikėjas.

Po alinamos repeticijos J. Brūzgos studijoje pramogų pasaulio įžymybe trokštantis tapti Andrius drauge su grupe „Green Bridge Band” surengė koncertą gatvėje Vilniaus centre.

Štai čia ir turėtų paaiškėti, ar įdėtų pastangų užtenka, kad Andrius pelnytų klausytojų simpatijas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.