Per „Lietuvos ryto“ televiziją - vienas pirmųjų L. DiCaprio filmų „Berniuko gyvenimas”

Besižavintys aktoriaus Leonardo DiCaprio vaidyba turi progą dar sykį įvertinti vieną pirmųjų jo vaidmenų 1993 metų juostoje „Berniuko gyvenimas”.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 28, 2013, 4:29 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 3:02 AM

L.DiCaprio gerbėjams apmaudu, kad JAV kino meno ir mokslo akademija iki šiol neįvertino jo „Oskaru”. Triskart nominuotas šiam prestižiniam apdovanojimui už vaidmenis filmuose „Kas graužia Džilbertą Greipą” (1994 m.), „Aviatorius” (2005 m.) ir „Kruvinas deimantas” (2007 m.) aktorius iki šiol neturi išsvajotos statulėlės. Nors po šlovingojo „Titaniko” jis nesyk įrodė esąs to vertas. Prisiminkime jo vaidmenis „Niujorko gaujose”, „Infiltruotuose”, „Pagauk, jei gali”, „Nerimo dienose”, „Ištrūkusiame Džango” arba „Didžiajame Getsbyje”.

Režisieriaus Michaelo Catono-Joneso dramoje „Berniuko gyvenimas” aktorius įkūnija užguitą paauglį. Tobio tėvai išsiskyrę. Jo brolis apsigyvena su tėvu, o Tobis lieka su motina Kerolaina (Ellen Barkin). Juodu nuolat keliauja iš vienos valstijos į kitą ieškodami geresnio gyvenimo ar tiesiog nuotykių.

Kartą Tobis su motina atvyksta į mažą Konkrito miestelį. Čia Kerolaina nusprendžia ištekėti už Dvaito (Robertas De Niro). Tačiau jis nuo pat pradžių Tobiui nepatinka. Dvaitas nuolat pamokslauja ir netgi griebiasi smurto.

„Lietuvos ryto” TV, 20.05 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.