Patvirtinta: filmas „Pasaulinis karas Z“ turės tęsinį, jame vaidins B. Pittas

Išgyvenęs visus su filmavimais susijusius sunkumus, juostos perfilmavimą ir netgi galimą projekto sustabdymą filmas „Pasaulinis karas Z“ oficialiai įgavo tęsinį. Per pirmąjį rodymo savaitgalį pasaulyje uždirbęs daugiau kaip 135 milijonus JAV dolerių filmas viršijo kino studijos „Paramount“ lūkesčius, tad jau netrukus buvo oficialiai pranešta apie filmo tęsinio kūrimo darbus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 11, 2013, 1:07 PM, atnaujinta Mar 3, 2018, 3:34 AM

Oficialiai skelbiama, jog antrojo filmo įvykių epicentre dar sykį atsidurs aktorius Bradas Pittas, kuriam priklausianti studija „Plan B Entertainment“ prodiusavo filmą „Pasaulinis karas Z“. Nepaisant oficialaus patvirtinimo, jog didžioji dauguma filmavimo grupės narių dirbs ir ties antruoju serijos filmu, garsiai abejojama, jog režisieriaus kėdė išliks Marco Forsterio rankose.

Kino pasaulyje nuvilnijo gandai, jog kino studija „Paramount“ antrojo filmo režisieriaus vairą sieks perduoti kur kas garsesniam ir daugiau patirties tokio masto filmuose turinčiam režisieriui. Kol kas neskelbiama, ar filmo tęsinys, kaip ir jo pirmtakas, bus kuriamas remiantis Maxo Brookso to paties pavadinimo knyga, ar taps laisva ir nuo scenaristų fantazijos priklausančia istorija.

Filme „Pasaulinis karas Z“ B. Pittas įkūnija JTO darbuotoją Garį, bandantį sustabdyti baisią žmoniją naikinančią pandemiją. Tačiau ar vienas lauke yra karys? Ar eilinis mirtingasis pasirodys esąs pajėgiu atremti pasaulį puolančių antžmogių armiją? Visi atsakymai - ypatingo žiūrovų dėmesio sulaukusiame ir šiuo metu Lietuvos kino ekranuose rodomame veiksmo trileryje „Pasaulinis karas Z“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: panaikintas R. Žemaitaičio Seimo nario mandatas