Reporterė S. Audickaitė pretenduoja tapti nauja pramogų pasaulio „žvaigždute“

Jau netrukus prasidės antrasis muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ sezonas, kuriame 56 balsingi scenos naujokai susirungs dėl geriausiojo vardo. Vokalinių paslapčių ir artistiškų įgūdžių juos mokys penkis patyrę pramogų pasaulio atstovai, tarp kurių – dainininkai Donatas Montvydas, Katažina Nemycko, Merūnas Vitulskis, taip pat – ne vienos laidos vedėjais buvę ir didelę darbo patirtį televizijoje turintys Inga ir Arūnas Valinskai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 16, 2013, 10:15 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 11:52 PM

Dar visai neseniai projekto rengėjai organizavo konkursą, kuriame visi norintys galėjo pretenduoti tapti specialiais „Lietuvos balso“ reporteriais. Įveikę ne vieną atrankos etapą, jie kopė pagrindinio tikslo link – būti projekto dalimi, kalbinti jo dalyvius, padėti jis jaustis drąsesniems ir labiau užtikrintiems savimi.

Po ilgų diskusijų buvo nuspręsta, jog konkurso nugalėtojos vardo labiausiai verta 23-ejų mergina Santa Audickaitė.

Pasak jos pačios, toks komisijos narių pasirinkimas jai – didelis įvertinimas. Energinga ir savimi pasitikinti mergina patikino: „Galiu jums pažadėti, kad visos slapčiausios durys bus atidarytos, visos naujienos – sužinotos. Mano darbas bus informuoti apie tai, kas vyksta projekto užkulisiuose ir pranešti apie nesuvaidintas atlikėjų emocijas“, – sakė ji.

„Lietuvos balso“ prodiuseriai spausdami Santai ranką sveikino ją peržengus pramogų pasaulio verslą ir palinkėjo tapti naujai sužibėsiančia „žvaigždute“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.