Humoristas R. Bingelis tapo brakonierių medžiotoju

„Galima medžioti vaiduoklius, bet galima ir brakonierius“, – pirmadienį, liepos 22-ąją, 19.50 val. TV3 vasaros laidoje „Žiūrėk! Geras!“ juokaus prieš televizijos kameras tapęs neetatiniu gamtos apsaugos inspektoriumi žinomas humoristas Raimondas Bingelis.

R. Bingeliui prieš kameras teko išmėginti neįprastą darbą.
R. Bingeliui prieš kameras teko išmėginti neįprastą darbą.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 18, 2013, 1:01 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 10:46 PM

Drauge su „Žiūrėk! Geras!“ kūrėjais nuvykęs į gamtos apsaugos inspekciją Trakuose R. Bingelis sužinos, kad vadinamojo žvejo bilieto neįsigiję žvejai dar nėra vadinamieji brakonieriai. Brakonieriai yra tie, kurie žuvį gaudo draudžiamu būdu ir draudžiamu laiku.

Vaikams ir senjorams žvejyba – nemokama. „O jeigu aš tik kibirą su žuvimi laikau arba patį senelį su meškere?“ – gamtos apsaugos inspektoriaus klaus šmaikštusis R. Bingelis. Pareigūnas nesutriks: „Nei kibiras, nei senelis nelaikomi žvejybos įrankiais.“

Neetatiniu gamtos apsaugos inspektoriumi gali tapti tik nepriekaištingos reputacijos pilietis, pats niekada nebaustas už gamtos apsaugos taisyklių pažeidimus. Prieš eidamas gaudyti pažeidėjų, savanoris privalo išlaikyti egzaminą.

„Neetatiniai inspektoriai – tai nusivylę žvejai, kuriems visiškai nekimba. Todėl jie ir nusprendžia gaudyti didesnes žuvis“, – apie savanorius pažeidėjų gaudytojus su šypsena kalbės humoristas.

Ar daug brakonierių sugaus R. Bingelis? Kas mėgins nuo humoristo sprukti? Žvaigždžių nuotykiai ir linksmiausi namų vaizdeliai – jau šį pirmadienį 19.50 val. TV3 laidoje „Žiūrėk! Geras!“ su Džiugu Siaurusaičiu ir Dileta Meškaite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.