„Comic Con 2013“ I diena: Atsisveikinimas su „Deksteriu“

Specialiai lrytas.lt, San Diegas

Daugiau nuotraukų (1)

Vainius Eiva

Jul 19, 2013, 8:26 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 9:38 PM

Ketvirtadienį pačioje didžiausioje San Diego parodų rūmų salėje susirinko apie 3 tūkst. serialo „Deksteris“ gerbėjų, kurie paskutinį kartą vienoje vietoje galėjo išvysti visą aktorių ir kūrėjų komandą. 8 metus trukusią istoriją apie serijinį žudiką pamėgę žmonės turėjo galimybę ne tik pamatyti savo numylėtus aktorius, bet ir užduoti jiems klausimus.

„Deksterio“ stende susėdo labiausiai visų pamėgti aktoriai – pagrindinį serijinio žudiko Deksterio vaidmenį atlikęs Michaelas C. Hallas, leitenantę ir Deksterio seserį Debrą Morgan įkūnijusi Jennifer Carpenter, seržantą Angelą Batistą vaidinęs Davidas Zayas ir kiti aktoriai.

„Mums visiems labai smagu, kad per 8 metus surinkome tokią didelę gerbėjų minią. Kol kas dar nesuvokėme, kad viskas baigėsi, tačiau neabejoju, kad po kelių mėnesių mūsų organizmai patys ims reikalauti dar filmuotis ir įkūnyti savo personažus“, – sakė pagrindinį vaidmenį atlikęs M. C. Hallas. Jam taip pritarė ir J. Carpenter, sakydama, kad turėdama tokius puikius gerbėjus jau dabar galėtų nutraukti savo karjerą ir daugiau nebesifilmuoti, nes pasiekė tai, ko daugumai aktorių nepavyksta padaryti – 8 metus išliko viename seriale.

Nemažai serialo gerbėjų ne itin džiaugėsi Debra Morgan ir visoje virtualioje erdvėje rašė, kad ją galiausiai nužudytų. Į tai J. Carpenter taip pat turėjo atsakymą. „Aš jau seniau sakiau scenaristams, kad mane nužudytų. Ir tikiuosi, kad dar nužudys. Taip daug lengviau palikti veikėją, nes jis tiesiog miršta ir tada būna ramu. Nereikia galvot – o kas butų, jeigu būtų buvę kitaip?“, – sakė J. Carpenter.

Daugiausiai juoko aktoriams sukėlė klausimas ką jie ketini pasisavinti iš filmavimo aikštelės. Michaelas C. Hallas sakė pasiemęs Deksterio laikrodį, Davidas Zayas sau pasiliko Angelo Batistos marškinius ir kepurę, o Jennifer Carpenter tik juokėsi ir tiksliai neįvardino daiktų. Ji tik atsakė, jog „daug visko“.

Vos dvejuose sezonuose vaidinęs aktorius Erikas Kingas, įkūnijęs įtarųjį seržantą Džeimsą Doakesą, džiaugėsi, kad net miręs jis vis tiek išliko visų gerbėjų atmintyje. „Aš jau 6 metus kaip miręs, bet jūs išlaikėt mano veikėją gyvą tuos visus 6 metus“, – sakė E. Kingas. Beveik visą laiką, kai tik būdavo proga, gerbėjai prašė E. Kingo ištarti savo firminę frazę. Ir galiausiai, jau užeidamas už užuolaidos, jis sušuko: „Staigmena, moč****y!“

Renginio pabaigoje visi aktoriai padėkojo gerbėjams už palaikymą ir jau atsisveikino kaip „Deksterio“ komanda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.