Serialo „The Following“ kūrėjai antrą sezoną pakreipė kitu kampu

Specialiai lrytas.lt, San Diegas

Daugiau nuotraukų (1)

Vainius Eiva

Jul 21, 2013, 12:36 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 8:59 PM

Pastaraisiais metais vis mažiau vaidinęs kino aktorius Kevinas Baconas į parodą „Comic Con 2013“ įžengė pristatydamas savo televizinį debiutą. Tiesa, šįkart parodoje vyko serialo apie FTB agentų persekiojamą žudiką psichopatą „The Following“ antrojo sezono pristatymas.

Serialas „The Following“ buvo pripažintas vienu geriausių ir žiūrimiausių 2013 metais debiutavusiu serialu.

Seriale FTB agentą Ryaną Hardy vaidinantis Kevinas Baconas džiaugėsi serialo sėkme. „Tai pirmasis mano televizijos projektas, bet aš buvau tikras, kad jis bus sėkmingas. Dirbti su tokia grupe vaidmenims atsidavusių aktorių yra tikrai lengva. Džiugu, kad dirbdamas 16 valandų per dieną galiu jausti ir malonumą“, – pasakojo K. Baconas.

Patraukliausiu serialo veikėju laikomas, FTB agentą įkūnijantis Shawnas Ashmore‘as džiaugėsi turįs galimybę dirbti su itin patyrusiais aktoriais: „Tiek Kevinas Baconas, tiek Jamesas Purefoy‘us yra nuostabūs aktoriai ir džiaugiuosi, kad galiu iš jų mokytis“.

Pasak aktoriaus, jam įsijausti į veikėją nėra sudėtinga. „Būti juo nėra sunku. Daug sunkiau yra perteikti visus jo išgyvenimus. Juk per sezoną jis patyrė ne vieną netektį. O kas bus antrame sezone, net baisu pagalvot“, – juokdamasis pasakojo S. Ashmore‘as.

Nors pristatymo pradžioje J. Purefoy‘aus nebuvo, visų nuostabai jis galiausiai sėdo prie stalo.

„Laba diena. Manėt, kad miriau?“, – iš už užuolaidos ant scenos įžengęs tarė aktorius. Paklaustas, ar ketina sugrįžti antrame sezone, jis tik nusišypsojo. „Gal pasirodysiu, o gal ir ne. Gal būsiu tik praeities šmėkla“, – sakė J. Purefoy‘us, taip nieko ir neatskleisdamas.

Serialo „The Following“ kūrėjas Kevinas Williamsonas taip pat laikė paslaptį apie sausį į televizorių ekranus sugrįžtantį savo projektą.

„Galiu pasakyti tik tiek, kad antras sezonas bus žymiai geresnis. Man patinka antri sezonai, nes gali peržiūrėti, ką anksčiau darei blogai ir ką galima pasitaisyt. Tarkime, buvo pastebėta, kad FTB agentai vaizduojami kaip vargšai kvaileliai, kurie žingsniu atsilieka nuo psichopato. Antrame sezone jiems turėtų sektis labiau, bet dabar šios gaudynės nebebus taip akcentuojamos. Viską pakreipėme kiek kitokiu kampu“, – teigė kūrėjas K. Williamsonas.

Per pristatymą buvo parodyta ištrauka iš naujojo serialo sezono, kuri sukėlė daug nuostabos, o susirinkusi minia tiesiog aikčiojo. Galiausiai, pasibaigus peržiūrai, vienas iš žiūrovų neišlaikė ir suriko „Kas per velnias?“ Tokia dalyvio replika serialo kūrybinės grupės buvo sutikta su džiaugsmu, o K. Williamsonas plačiai išsišiepęs atsakė: „Sužinosite sausį.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.