J. Campbellas Boweris pavergs Prieblandos medžiotojo vaidmeniu filme „Mirties įrankiai: Kaulų miestas“

Anglijos aktorius, dainininkas ir buvęs modelis Jamie Campbellas Boweris žengia į geidžiamiausių jaunų Holivudo pažibų gretas. Teigiama, kad naujasis Prieblandos medžiotojo Džeiso Veilando vaidmuo filme „Mirties įrankiai: Kaulų miestas“ 24-erių vaikinui gali atnešti daugiau populiarumo nei sulaukė Robertas Pattinsonas, vaidindamas „Saulėlydžio“ sagoje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 25, 2013, 4:21 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 2:55 PM

Ironiška tai, kad J.C.Boweris dalyvavo atrankoje į vampyro Edvardo Kaleno vaidmenį, tačiau nebuvo pasirinktas. Vaikinas „Saulėlydžio“ sagos filmuose įkūnijo Volturių klano narį, vieną seniausių vampyrų, 1000 metų prieš mūsų erą gimusį Kajų.

„Mirties įrankiai“ – man labai svarbus projektas, juolab pagaliau atlieku pagrindinį vyro vaidmenį. Tai buvo didžiulis iššūkis. Anksčiau esu bandęs gauti Edvardo Kaleno vaidmenį „Saulėlydžio“ sagoje, tačiau dabar džiaugiuosi, kad jo negavau. Robertas Pattinsonas buvo tinkamiausias tam vaidmeniui, tačiau aš tapau Prieblandos medžiotoju. Didžiuojuosi savimi ir tuo, ką pavyko padaryti filme „Mirties įrankiai: Kaulų miestas“, – Fandango.com sakė J.C.Boweris.

Jis pasakojo ruošdamasis Džeiso Veilando vaidmeniui mėginęs šaltakraujišką ir beatodairiškai drąsų Prieblandos medžiotoją susieti su savimi. „Taip elgiausi ne tam, kad būtų lengviau, o tam, kad žiūrovas neužuostų vaidybos. Jaučiu, kai matosi, jog aš vaidinu. Atrodo nekaip. Svarbu pajusti herojų ir perteikti tikrą emociją. Fiziškai turėjau daug sportuoti, lankyti nuolatines treniruotes, bet daugiausia jėgų pareikalavo psichologinis pasiruošimas“, – kalbėjo aktorius.

Perskaitęs Cassandros Clare romaną, pagal kurį buvo statytas filmas, J.C.Boweris tikino perkandęs Džeiso asmenybę, o vėliau su personažu susigyvenęs tiek, kad po filmavimų, tam kad atsiribotų nuo vaidmens, turėjęs keliauti atostogų. „Norėjau, kad atsivėrimas Klerei taptų Džeiso silpnybe, dėl to stengiausi jį parodyti kaip žiaurų ir tvirtą medžiotoją. Iš tiesų vaidindamas supratau, kaip daug Džeiso jau buvo manyje. Jis labai tamsus. Kad išeičiau iš vaidmens prireikė atostogų. Ilsėjausi Balio saloje ir daug laiko praleidau su banglente. Dievinu banglenčių sportą“, – pasakojo vaikinas.

Filmo „Mirties įrankiai: Kaulų miestas“ siužetas sukasi apie magiškomis runomis savo kūnus marginančių karių – demonus naikinančių Prieblandos medžiotojų pasaulį. Pagrindinė filmo herojė – jaunoji raudonplaukė Klerė Frei, kurią įkūnijo aktorė Lily Collins. Įprastą merginos gyvenimą sujaukia atsitiktinai pamatyta žmogžudystė. Netrukus, paaiškėja, kad ji turi Prieblandos medžiotojų kraujo, o jos mama pagrobiama. Neištirtas pasaulis ir užgriuvusi ilgai saugotų paslapčių lavina atvers Klerei akis ir parodys tikrąjį pašaukimą, o žiūrovus įtrauks ir privers susimąstyti, galbūt išties visai šalia mūsų per amžius verda angelų palikuonių ir demonų kova.

Lietuvą naujoji mistinė juosta „Mirties įrankiai: Kaulų miestas“ pasieks rugpjūčio 23 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.