Filmuojant kriminalinį detektyvą susižeidė aktorius Š. Datenis

Lygiai už savaitės LNK eteryje pasirodysiančiose kriminalinėse istorijose „K11: komisarai tiria“ vaidinantis aktorius Šarūnas Datenis privertė sunerimti visą komandą ir net nutraukti įtemptą darbą. Vyras filmavimo metu patyrė kojos traumą. „Besivydamas nusikaltėlį šokau nuo beveik trijų metrų aukščio tvoros. Užteko netaisyklingai padėti koją ir nebeatsikėliau, – pasakoja Š. Datenis. – „Iš karto nuvažiavome į artimiausią ligoninę, nes įtariau, kad skilo kaulas.“

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 31, 2013, 5:06 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 11:44 AM

Gydytojai nuramino, kad vyras „atsipirko“ pėdos raumens trūkiu. O tai reiškia, kad dvi savaites nuo bet kokio bėgiojimo teks susilaikyti ir bendrauti su nusikaltėliais reikės sėdint policijos komisariate ir renkant duomenis kolegoms L. Lukoševičiūtei, J. Kalėdai ir E. Svirinavičiui.

„K11: komisarai tiria“ kriminalinėse istorijose bus rodomos kasdieninės policijos pareigūnų pastangos bandant išsiaiškinti pačius sudėtingiausius nusikaltimus. Kiekvienoje serijoje bus pristatoma tikroviška byla, neleidžianti žiūrovams atsiplėšti nuo ekrano tol, kol nusikaltimas nėra išaiškinamas ir nusikaltėlis neatsiduria už grotų.

Detektyvinis serialas „K11: komisarai tiria“ Vokietijoje, Lenkijoje ir Austrijoje yra rodomas jau daugiau nei 10 sezonų ir visą laiką šiose šalyse yra tarp populiariausiųjų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.