K. Washington - seksuali skandalų glaistytoja

Trečiadienio vakarą per TV3 pradedamo rodyti serialo „Skandalas” (TV3) herojė Olivija (Kerry Washington) yra įstabi moteris, kurios darbas – saugoti elito įvaizdį.

Olivija (K.Washington) savo klientams padeda išlipti sausiems iš balos.
Olivija (K.Washington) savo klientams padeda išlipti sausiems iš balos.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 31, 2013, 6:00 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 12:14 PM

Olivija ilgus metus dirbo Baltuosiuose rūmuose ir rūpinosi prezidento įvaizdžiu. Tačiau vieną dieną ji paliko šį darbą ir įkūrė savo krizių valdymo kompaniją.

Olivija ir jos „kostiumuotų gladiatorių” komanda yra pasiryžę padaryti bet ką, kad savo klientams padėtų išbristi iš kebliausių situacijų.

Pirmojoje serialo dalyje pasakojama, kaip jaunai advokatei Kvin Perkins (Lindsay Dwyer) pasiūlomas darbas šioje krizių valdymo įmonėje.

Sutrikusi naujokė jau pirmąją darbo dieną pradeda dirbti grupėje, kuri narplioja painią istoriją. Čia gali prireikti ir senųjų Olivijos ryšių.

Buvęs Olivijos viršininkas prezidentas Fidžeraldas Grantas III (Tony Goldwynas) palaiko su ja artimus ryšius. Šalies vadovas dėkingas Olivijai už tai, kad ji padėjo išlipti sausam iš balos tuomet, kai Baltųjų rūmų stažuotoja apkaltino jį lytiniu priekabiavimu.

Tačiau ar Olivijai taip pat gerai seksis ir dirbant toli nuo Baltųjų rūmų?

Skandalas gresia ir pačios Olivijos namuose. Argi gali į jį neįklimpti, kai esi tokia seksuali?

Naujokė Kvin supranta, kad ne tik jų klientai turi paslapčių.

Olivijos vaidmenį atliekanti aktorė 36 metų K.Washington yra vaidinusi filmuose „Pasilik paskutinį šokį” (2001 m.), „Suteršta garbė” (2003 m.), „Ponas ir ponia Smitai” (2005 m.), „Paskutinis Škotijos karalius” (2006 m.).

Prieš mėnesį aktorė slapta ištekėjo už ketveriais metais jaunesnio amerikiečių futbolininko ir aktoriaus Nnamdi Asomughos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.