Seriale „Paskutinė tvirtovė“ - košmariškas atominio konflikto scenarijus

„Paskutinė tvirtovė“ – viena geriausių 2012-ųjų metų serialų premjerų. Tai trileris apie karinio povandeninio laivo įgulą, kuriai gavus įsakymą paleisti atominį ginklą Pakistano link, kyla sąmyšis. Šio laivo kapitonas nusprendžia to nedaryti, ir taip Jungtinių Amerikos Valstijų piliečiai, atliekantys karinę pareigą, tampa valstybės priešais. Tačiau ši komanda nepasimes – jie atras salą, kurioje įsikurs. Tai įtempto veiksmo serijos, kuriose netrūks nei karinių scenų, nei asmeninių dramų, nei netikėtų siužeto posūkių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 1, 2013, 1:07 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 11:19 AM

Išdavystė, pareiga, patriotizmas – visos šios temos persipina seriale „Paskutinė tvirtovė“. Čia žiūrovų lauks pabėgęs karinis povandeninis laivas, atominiai ginklai, korumpuota valstybė, salos užėmimas ir savo, atskiros valstybės kūrimas. Tad nuobodžiauti žiūrint „Paskutinę tvirtovę“ tikrai neteks.

Tai ne tik karinis trileris, tai serialas, kuriame neplanuotos intrigos bei povandeninio laivo komandos tarpusavio santykiai po padidinamuoju stiklu užims ne mažiau svarbų vaidmenį.

Šis neeilinis serialas – ypač originalaus siužeto, kurį kūrė gabūs scenaristai. „Paskutinės tvirtovės“ serialo kūrėjo Shawno Ryano darbai yra gerai pažįstami LNK žiūrovams. Anksčiau šios televizijos eteryje rodytas puikiai kritikų įvertintas, net 7 sezonus kurtas serialas „Skydas“ apie korumpuotus pareigūnus, kuris per savo gyvavimo laiką gavo net du „Auksinio gaublio“ apdovanojimus.

Serialo „Paskutinė tvirtovė“ tematika yra labai svarbi pasauliniame aktualijų fone. Iranui bei Šiaurės Korėjai artėjant prie atominio ginklo sukūrimo, kyla vis daugiau nerimo dėl galimo atominio karo. Kaip išvengti visa griaunančio ginklo panaudojimo, ir kas atsitiktų, jei to padaryti nepavyktų? Tokį košmarišką scenarijų ir išvys serialo „Paskutinė tvirtovė“ žiūrovai - LNK jį pradės rodyti jau kitą ketvirtadienį.

Atominis serialas „Paskutinė tvirtovė“, kurį praleisti būtų nuodėmė net ir išrankiausiam žiūrovui, prasidės jau kitą ketvirtadienį!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.