„Oskarų“ teikimo ceremoniją ateinančiais metais ves E. DeGeneres

Komikė Ellen De

Komikė Ellen De Generes grįžta į „Oskarų“ teikimo sceną.<br>"Reuters"
Komikė Ellen De Generes grįžta į „Oskarų“ teikimo sceną.<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2013-08-03 13:51, atnaujinta 2018-03-02 04:29

Ši televizijos pokalbių laidos vedėja, pelniusi „Emmy“ apdovanojimą už išskirtinį asmeninį pasirodymą pramoginėje arba muzikos laidoje, kai 2007 metais vedė Kino akademijos apdovanojimų ceremoniją, vėl atliks šį vaidmenį ateinančių metų kovą Holivude esančiame kino teatre „Dolby Theatre“.

Penktadienį šią svarbią žinią paskelbę prodiuseriai Craigas Zadanas ir Neilas Meronas sakė: „Esame sužavėti, kad „Oskarų“ ceremoniją ves Ellen DeGeneres. Būdami ilgamečiai draugai, visada tikėjomės kartu sukurti kokį nors projektą, ir niekas negali būti labiau jaudinama nei suvienyti jėgas dėl „Oskarų“.“

„Mūsų dienomis tik nedaugelis žvaigždžių turi Elenos talentą komedijoje – su didele šiluma ir žmoniškumu. Ji mylima visur, ir tikimės, kad žiūrovai „Dolby“ teatre ir namuose visame pasaulyje bus sujaudinti šios žinios ne mažiau negu mes“, – sakoma jų pranešime.

E.DeGeneres pajuokavo dėl savo vaidmens tame dideliame renginyje: „Esu labai susijaudinusi, kad antrą kartą vesiu „Oskarų“ teikimo ceremoniją. Sakoma, kad trečias kartas nemeluoja.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.