N. Marčėnaitės atradimas - talentai iš gatvės

Menininkai dažnai būna išsiblaškę. Ne išimtis ir keramikė Nomeda Marčėnaitė (48 m.). Ne, ji nepameta daiktų ir visada gerai prisimena, kur, kada ir su kuo yra susitarusi susitikti.

TV3 projekto „X Faktorius“ dalyvės Ugnė Valinčiūtė ir Ingrida Toleikytė.
TV3 projekto „X Faktorius“ dalyvės Ugnė Valinčiūtė ir Ingrida Toleikytė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 3, 2013, 11:11 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 4:32 AM

Tačiau ją galima nustebinti vardais ir veidais žmonių, kuriuos atpažįsta didžioji dalis Lietuvos, o ji — ne.

Sostinės senamiesčio širdyje — Pilies gatvėje gyvenanti menininkė sykį išėjo į balkoną parymoti ir pasiklausyti gatvės šurmulio. Garsų daugybėje Nomeda išgirdo balsus, kurie ypač sužavėjo. Gatvėje gitarą brązgino ir dainas plėšė dvi merginos.

„Viena tokia didelė, šviesi, kita — smulki, gruziniškų bruožų tamsiaplaukė“, — apie savo gatvės atradimą pasakojo Nomeda.

Duetas menininkę taip užbūrė, kad ji plojo iš balkono, o vėliau, apsižiūrėjusi, jog neturi grynųjų pinigų, nutarė merginas pasikviesti į svečius — pavaišinti valgiais ir gėrimais.

Kai trijulė išsišnekėjo, Nomeda staiga suprato, kad šios merginos — TV3 projekto „X Faktorius“ dalyvės Ugnė Valinčiūtė (21 m.) ir Ingrida Toleikytė. Televizijos šou susidraugavusios merginos dabar dažnai groja ir dainuoja gatvėse.

Nurijusi apmaudą, kad talentingąsias dainininkes atrado ne ji, Nomeda su merginomis praleido ilgą vakarą. Jos kalbėjosi apie televiziją, įvaizdį, asmenybę, muziką ir daugybę kitų dalykų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.