Šįvakar TV3 laidoje „Žiūrėk – geras!” išvysime, kaip M.Mickevičius-Mino sukasi restorano virtuvėje ir salėje. Mat atlikėjas pasišovė pats pagaminti klientų užsakytus patiekalus.
„Man yra tekę dirbti Italijos restorane vyriausiojo virėjo padėjėju. Todėl moku iškepti ir itališką picą. Tačiau šiam patiekalui reikia tikros krosnies su atvira ugnimi”, – aiškino Mino.
Tačiau dainininkas mielai ėmėsi gaminti trintų daržovių sriubą, moliuskus vyno ir grietinėlės padaže. Jam taip pat puikiai sekėsi kepti baklažanus.
„Sunkiausia padavėjų darbo dalis – spėti užsirašyti patiekalus ir nieko nesupainioti”, – įspūdžiais po darbo dienos dalijosi Mino.
Žiūrovai išgirs naujausią Mino dainą ispanų kalba, kurią jis atliks baigęs darbą restorane.