Draugus sukiršins meilė tai pačiai merginai

TV3 kviečia praleisti vakarą su romantinės komedijos „Mano geriausio draugo mergina” herojais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 9, 2013, 11:26 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 1:23 AM

Protinga ir graži Aleks (Kate Hudson, nuotr.) – Dastino (Jasonas Biggsas) svajonių mergina. Tačiau vieną dieną Aleks nusprendžia šiek tiek pailsėti nuo ją dievinančio vaikino. Dastinas bijo, kad tai gali būti pirmas žingsnis į išsiskyrimą. Beprotiška baimė paskatina imtis beprotiško sprendimo.

Dastinas nutaria kreiptis pagalbos į savo geriausią draugą Tanką (Dane’as Cookas, nuotr.). Jis ne vienam bičiuliui padėjo susigrąžinti merginą. Kaip? Tankas pakviečia jas į pasimatymą ir elgiasi kaip įmanydamas šlykščiau. Taip, kad, palyginti su juo, net didžiausias mėmė atrodo lyg svajonių jaunikis. Tačiau šįkart reikalai pakrypsta visai kita linkme.

Aleks susižavi šiuo nevėkšla, nesugebančiu elgtis prie stalo ir vietoj komplimentų dažniausiai pažeriančiu nesąmonių rinkinį. Tankas taip pat suliepsnoja aistringa meile merginai. Tačiau kaip ji reaguos, kai vaikinas nusimes nevėkšlos kaukę? O svarbiausia – kaip po to pažvelgti į akis savo geriausiam draugui?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.