„Power Hit Radio“ laidų vedėja R.Vyšniauskaitė TV3 eteryje ekstremaliai ners į vandenį

„Aš nesu ekstremalaus sporto mėgėja. Aš bailė, ir nebijau to prisipažinti. Vis dėlto kada nors reikia nugalėti savo baimę“, – jau šį, antradienio, vakarą 19.50 val. TV3 žiūrovams prisipažins geriausios šokių muzikos radijo stoties „Power Hit Radio“ laidų vedėja Raminta Vyšniauskaitė, priėmusi vasaros projekto „Žiūrėk! Geras!“ kūrėjų iššūkį išbandyti ekstremalų sportą vandenyje ir sausumoje.

„Power Hit Radio“ laidų vedėja R. Vyšniauskaitė TV3 eteryje ekstremaliai ners į vandenį.<br>Organizatorių nuotr.
„Power Hit Radio“ laidų vedėja R. Vyšniauskaitė TV3 eteryje ekstremaliai ners į vandenį.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 13, 2013, 3:48 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 11:30 PM

Pirmasis išbandymas merginos lauks Šilo ežere Vilniuje. Čia įsikūrę šiuo metu itin madingo ir dar visai naujo Lietuvoje sporto – čiuožimo vandeniu – entuziastai. „Labiausiai jaudinuosi dėl to, kad būsiu tarsi pririšta prie lentos“, – pamačiusi vandenlentę su pritvirtintais batais sunerims „Power Hit Radio“ žvaigždė.

Nugalėti jaudulį ir susidoroti su vandenlente R.Vyšniauskaitei seksis puikiai. Ant jokios lentos nė karto nestovėjusiai merginai ektremalus išbandymas paklus iš pirmo karto. „Tai nėra taip sunku, kaip atrodo!“ – džiaugsis radijo laidų vedėja, išlipusi į krantą.

„Tu – tikra profesionalė!“ – komplimentų negailės ir Ramintai iššūkį metę laidos „Žiūrėk! Geras!“ kūrėjai, ir vandens čiuožimo meistrai. Dar nė vienai merginai taip puikiai nesisekė, o ir vaikinai neretai užtrunka ne vieną dešimtį minučių, kol jiems pavyksta atsistoti ant lynu per vandenį tempiamos lentos.

„Aš tik bijau, kad „nepagaučiau kablio“, nes čiuožti vandenlente – neapsakomai puikus jausmas. Aš manau, kad čia dar tikrai sugrįšiu“, – filmavimo metu žadėjo R. Vyšniauskaitė. Ir tikrai – po „Žiūrėk! Geras!“ reportažo Raminta nepraleido nė vienos savaitės be lipimo ant vandenlentės.

Tiesa, po šlapio nuotykio ežere R.Vyšniauskaitei laidos kūrėjai buvo paruošę dar vieną ekstremalų išbandymą – riedlentę. „Tai buvo sunkiau, nei tikėjausi. Kai gatvėje matai riedlentėmis važinėjančius vaikus, atrodo, kad jiems labai lengva. Iš tiesų taip nėra, nes riedlentė juda ne tik pirmyn ir atgal, o ir į šonus“, – riedlenčių parke aiškino juokdamasi R.Vyšniauskaitė. Ar pavyko radijo laidų vedėjai susidoroti ir su šiuo nutrūktgalvišku paauglių sportu?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.