L.Mondeikaitė ir G.Vokietytė varžosi dėl Džiuljetos vaidmens

Kurie iš dviejų dešimčių dainininkų verti įkūnyti Romeo ir Džiuljetą? Tai per muzikinį realybės šou galės nuspręsti TV3 žiūrovai. O kol kas būsimojo projekto dalyviai vienas po kito pristatomi Vilniaus senamiesčio kiemuose.

Džuljetos vaidmens sieks ir „X Faktoriaus” pirmojo sezono nugalėtoja Giedrė Vokietytė.<br>J.Stacevičiaus ir T.Bauro nuotr.
Džuljetos vaidmens sieks ir „X Faktoriaus” pirmojo sezono nugalėtoja Giedrė Vokietytė.<br>J.Stacevičiaus ir T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Monikos Svėrytė

Aug 17, 2013, 1:17 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 9:48 PM

Netrukus TV3 žiūrovai išvys muzikinį šou „Romeo ir Džiuljeta”. Jame dėl pagrindinių vaidmenų Kęstučio Antanėlio roko operoje „Meilė ir mirtis Veronoje” varžysis 10 gerai žinomų ir 10 mažai girdėtų dainininkų. Šou nugalėtojai pasirodys didžiausiose Vilniaus ir Kauno arenose, rašo „Lietuvos rytas”.

Skaičiuodami paskutines savaites iki projekto pradžios jo kūrėjai ne vieną Vilniaus senamiesčio kiemą pavertė Verona. O legendinių įsimylėjėlių jausmai atgimė arijose.

Idėja surengti muzikinį šou buvo svarstoma jau kone metus, todėl projekto sumanytojai tvirtina spėję tinkamai pasirengti. Jie žada, kad kiekviena laida bus tarsi nedidelis, tačiau įspūdingas muzikinis spektaklis.

Prie „Romeo ir Džiuljetos” kūrimo prisidės kompozitorius Deivydas Zvonkus, grupės „Rondo” lyderis Aleksandras Ivanauskas-Fara, kiti profesionalai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.