„Humoro grandų šou“ pristatyme – kandūs juokeliai apie K.Brazauskienę ir G.Einikį

Juoko nebūna per daug. Bent jau taip mano Lietuvos humoristai, ketvirtadienio vakarą viename iš sostinės klubų surengę smagų ir geras emocijas žadinantį vakarą. Naujajame TV3 sezone šmaikščių juokelių mėgėjai turės progos prisijuokti į valias – čia jau netrukus bus pradėtas rodyti „Humoro grandų šou“. Tačiau kol iki laidos premjeros kūrybinė grupė dar dėlioja paskutinius taškus, jos kūrėjai skuba išduoti keletą užkulisių paslapčių.

Nuo rudens TV3 eteryje pasirodysiantį humoro šou ves Vitalijus Cololo ir Džiugas Siaurusaitis.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Nuo rudens TV3 eteryje pasirodysiantį humoro šou ves Vitalijus Cololo ir Džiugas Siaurusaitis.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Aug 22, 2013, 8:07 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 7:18 PM

Lemputėmis dekoruota dviejų aukštų scena, fejerverkai ir skambančios fanfaros tarsi skelbė – laida nusimato neeilinė.

Apsirengę baltais puošniais kostiumais, galvas pridengę retro stiliaus skrybėlėmis į sceną pirmi žengė Vitalijus Cololo ir Džiugas Siaurusaitis. Už renginio vedėjų vairo stoję humoristai pristatė būrį spalvingomis suknelėmis pasidabinusių šokėjų. „Šiai laidai TV3 mums skyrė 100 tūkst. litų. Išleidome juos pirotechnikai, merginoms ir už jų stovintiems egzotiškiems gyvūnams. Liko vos 300 litų“, – pradžioje žiūrovus apmulkinti bandė Vitalijus.

Jis prasitarė, kad surengti įspūdingą šou – nėra pigu, o daugelis visuomenei įdomių pramogų ir verslo pasaulio asmenybių už pasirodymą televizijos eteryje prašo ne kiekvienam įkandamo honoraro.

„Būtume pasikvietę Kristiną Brazauskienę, tačiau ji užsiprašė ne tik 2 tūkst. litų, bet ir maišo keptos duonos bei kibiro pasukų“, – vienas kitam pritardami šmaikštavo humoristai. Pasak jų, prie laidos filmavimo buvo pasiūlyta prisijungti ir „snaubordistu“ pavadintam krepšininkui, buvusiam nacionalinės rinktinės nariui Gintarui Einikiui, tačiau šio atsakymas buvo toks: „Tiek sniegelio, kad nepravažiuosiu. Be to – krumplius skauda.“

Skandalingomis istorijomis pagarsėjęs krepšininkas ne kartą buvo prigautas apsvaigęs, jis kaltintas žiauriai sumušęs žmoną, nors vėliau ir atgailavo dėl savo veiksmų. Juodo humoro dozės netrūko visą vakarą.

Į sceną vienas po kito žengė geriausi Lietuvos humoristai, televizijos laidų vedėjai. Prajuokinti publiką bandė humoristai Raimondas Bingelis, Mantas Katleris, Justinas Jankevičius ir daugelis kitų. Muzikinius numeriu pristatė merginų grupė „4 Roses“, Vaidas Baumila, praėjusių metų projekto „X Faktorius“ laimėtoja Giedrė Vokietytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.